728x90

Nova Leeza, Lifestyle Blogger Korang Kena Follow

Nurmujahidah Ismail | 7/20/2016 | 1Comments |
Nova Leeza, Lifestyle Blogger Korang Kena Follow | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Hari ni aku nak kenalkan korang dengan one lifestyle blogger yang korang memang kena follow sebab blog dia memang banyak informasi. Dia dah jadi blogger dari 2010. Bayangkanlah banyaknya pengalaman blogging yang dia ada. Korang yang nak ilmu blogging, sila bodek beliau.

Klik gambar untuk view blog Nova Leeza.

Korang nak informasi pasal apa, you name it. Melancong oversea, produk kecantikan terbaik, tempat makan best, semua ada. Tapi, dengan cara penulisan yang sangat mesra pembaca. Dah nama pun lifestyle blogger. Bukannya macam typical information blog yang lain. Blog ini jenis information plus experience. Bukan jenis copy paste yang orang buat merata. Tak percaya? Bacalah sendiri.

Sebenarnya, entri ini adalah untuk menyatakan terima kasih yang tidak terhingga buat Kak Leeza sebab dah sudi promote Vitamin C Pahang Pharmacy yang dah buat kulit muka aku berubah 360 darjah. Kak Leeza tak wajibkan pun. Tapi, dia just memang cukup baik untuk buat free review untuk blogger yang dia kenal. So, aku rasa aku kena buat juga sebab aku pun nak jadi baik macam dia. :D

Terima kasih Kak Leeza!

Ps- kalau korang nak tempah vitamin c untuk cantik, jangan segan whatsapp aku di 011 2694 7035 
kbai. Wassalaam.


Video Pertama di Youtube.Com

Nurmujahidah Ismail | 6/30/2016 | 4Comments |
Video Pertama di Youtube.Com | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Aku memang antara peminat Youtube sebab senang nak download video kat sini guna software yang Mukmin bagi dulu. Kat tempat lain, aku tak reti sangat.

Tak macam husband aku yang pantang nampak ada cerita baru, mesti cari, mesti download. Dah download, sayang nak delete. Lepas tu, bila storage dah merah, kalut pulak cari hard disk la, pen drive la.

Balik kepada perihal Youtube. Bila dah lama buat benda sama bertahun-tahun, rasa bosan pula. You get tired easily when you keep doing the same thing over and over again. Bila nak berkembang? Sampai bila nak duduk dalam comfort zone? Hal ini termasuklah juga dengan blogging.

Haippp! Taklah. Aku bosan bukan jenis bosan yang nak tinggalkan terus. Cuma, nak buat benda lain juga so that banyak benda berbeza boleh dibuat. Variety of stuff to do, variety of experiences. Kalau rasa nak buat yang ni, boleh buat yang ni. Jadi, aku ada options to choose. Tak delah menghadap benda sama je hari-hari. Dapat tak yang aku nak sampaikan ni?

Gambar sekadar hiasan.

Jadi, lepas consider diri sendiri sebagai social media influencer yang tengah developing (soon to be developed. pray hard.), aku dah buka my own Youtube channel so that aku boleh lebih exposure lagi tentang dunia maya nih. Yelah, tak semua orang suka blog. Tak semua orang suka youtube. Jadi, aku nak approach kedua-duanya. Tamakkan? Kih3

However, aku nak minta maaf awal-awal kepada those yang sudi tengok video aku kat sana sebab memang tak pandai sangat dengan video recording or editing. Memang horrible. Suara aku pula kuat dan memang serak yang memang boleh buat cair taik telinga so i am sorry.

Thank you juga sebab sudi view. Bila dah view nanti, jangan lupa subscribe dan thumb up k (newly learned terms). Nak tengok video pertama yang aku dah upload kat sana? Nak tahu video tu pasal apa? Klik SINI.

Jangan tengok je! Subcribe dan thumbs up sekali tau. Kalau rajin, tinggalkan komen and sharekanlah. Kih3.

Wassalaam.



Kopitiam Kita- Roti Titab Sedap Macam Tak Percaya!

Nurmujahidah Ismail | 6/20/2016 | 3Comments |
Roti Titab di Kopitiam Kita Memang Lain Dari Yang Lain | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Sepanjang aku duduk kat Pengkalan Chepa, 5 tahun masa sekolah menengah, pastu hampir nak habis dah 5 tahun setengah lagi di IPGKKB, baru berapa kali je aku sarapan di Kopitiam Kita. Tak silap aku, baru dua kali. Sebabnya, hujung minggu, aku selalu balik rumah kat Pasir Puteh. Hari lain mana boleh keluar sarapan kat luar sebab hari-hari, kelas biasa start pukul 7.45 pagi. Alasan aku boleh diterimakan?

Sangat memalukan juga bila orang luar tanya aku,'Kopitiam Kita kat mana ek?' dan aku,'Krikk.. Krikkk'. Padahal, Kopitiam Kita terletak dalam 10 minit je kot dari IPG. Popularnya Kopitiam Kita ni memang tak boleh nak nafikan sebab menteri, artis, pelancong, semua pakat datang sini kalau ada di Kelantan. Kawan aku dari KL pun request aku bawa dorang sarapan kat sini. Aku pula? Dah final year baru nak terhegeh-hegeh mengajak room mate aku datang sarapan kat sini.

kopitiam kita, roti titab, tempat makan best kelantan

By the way, aku pergi sana lama dah sebelum puasa. Jangan nak acah-acah aku tak reti ni bulan Ramadan pula. Aku tak pasti pula dorang buka tak kedai untuk sahur. Macam kena gi tengok je nih. Bosan juga asyik dok makan nasi sejuk, air horlicks hari-hari kat asrama. Kih3

Kopitiam Kita Punya Roti Titab Memang Lain Dari Yang Lain!


Dulu, Ain pernah cerita pasal dia and few kawan kitorang pergi sarapan di Kopitiam Kita. Masa tu, aku tak tahu pula yang dia ni famous sebegini rupa. Pastu, dia dok cerita Arieff order roti titab. Teringat pula, adik aku Sumayah pun pernah request nak aku bawa dia kat sana. Lepas aku pergi hari tu, aku janjilah ngan dia nak bawa. Tup tup, kawan dia dah bawa dia makan kat sana. 

See? Adik aku kat Mesir tu lebih cepat merasai kesedapan roti titab Kopitiam Kita berbanding aku yang dok kat Pengkalan Chepa ni. Ashamed! Yang aku pelik, adik adik aku ni tahu benar tempat-tempat makan famous. Dorang godek dari mana? Tak pasal-pasal, aku kena bawa dorang ni tau. 

roti titab, kopitiam kita, tempat makan best kelantan
Minta tolong jangan jilat skrin!

Roti titab di Kopitiam Kita ni ternyata memang sedap! Roti dia tebal berbanding roti kita beli kat kedai runcit biasa. Aku tak pasti homemade ke tidak. Dia bakar, lepas tu letak telur separuh masak sebiji dekat tengah. Kat 4 penjuru, dia letak kaya. Time makan, telur cair meleleh-leleh. 

Kalau yang sopan, boleh makan dengan sudu. Kalau macam aku, ratakan semua, angkat dengan tangan, ngap! Nampak senangkan nak buat roti titab ni? Nampak macam,'Boleh buat kat rumah ni.' Kalau boleh buat kat rumah, kenapa orang ramai still datang sini semata-mata nak cuba roti titab ni? 

Banyak Jenis Makanan di sebuah restoran, Kopitiam Kita


Selain tarikan roti titab, Kopitiam Kita menjadi pilihan orang ramai sebab ia menyediakan banyak sangat pilihan makanan yang datang dari serata tempat di negeri Kelantan. Kalau pergi sana, kita boleh tengok anek nasi bungkus yang ada cop dari mana makanan tu datang. Aku tak tahulah pukul berapa driver datang untuk hantar makanan ni sebab Kopitiam Kita dibuka seawal pukul 7 pagi lagi, sampailah pukul 1 petang. 

Antara makanan yang aku dan Ain pilih hari tu:


Makaroni bakar

Nasi Lemak
See? Bila hampir semua jenis makanan dikumpulkan di satu tempat macam di Kopitiam Kita, semua orang boleh menikmati juadah kegemaran masing-masing pada satu tempat. Jadi, tak delah pening sangat nak pilih tempat untuk sarapan walaupun sorang nak makan roti titab, sorang lagi nak makan nasi lemak. Yang lagi sorang pula nak makan nasi berlauk. Semua boleh makan di Kopitiam Kita. Kira one stop centre untuk makanan-makanan sedap orang Kelantan. Hehehe

makan roti titab di kopitiam kita kelantan
Mujahidah yang sangat tak up to date.


Memang nampaklah aku bekas askar wataniah.

Macam nilah dorang susun makanan di Kopitiam Kita

Roti titab kena order.

Senyum bila makanan sedap, tetiba ada orang nak amik gambar. Kih3
Alamat
Kopitiam Kita, Taman Desa Jaya, 4357-A, Jalan Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan
Nombor Telefon:
019 981 0888

Antara tempat makan best di Kelantan yang lain:
Wasssalam.

Variasi Pilihan Makeup Organiser Cantik Comel di Gracias Online Store

Nurmujahidah Ismail | 6/20/2016 | 3Comments |
Variasi Pilihan Makeup Organiser Cantik Comel di Gracias Online Store | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Baru-baru ni kan, kat KB ni ada bukak shopping mall baru. AEON Mall. Berpusu-pusu orang datang. Bukan setakat orang Kelantan, orang Terengganu pun spotted kat sana. Nak dijadikan cerita, jalan raya sesak, tempat parking penuh, barang cantik cepat je habis. Last last nganga je. Balik tangan kosong. Sebab tulah aku suka sangat shopping online. Hehehe.

Baru-baru ni, aku terjumpa Gracias Online Store. Macam best sebab aku suka header dia. Macam girlish gitu. Aku suka imej shopaholic. Mesti banyak barang wanita. Antara barang yang ada kat online store ni adalah barang kecantikan dan penjagaan diri, bekas mekap, bekas barang perhiasan dan pakaian. Sebut je keperluan wanita, semua ada kat Gracias Online Store.

beli makeup organiser online, barangan wanita online, gracias store


Barang yang aku paling berminat di Gracias Online Store semestinya makeup organiser dia. Banyak sangat pilihan. Nak dijadikan cerita, suami aku memang pantang nampak barang tak kemas. Aku ni bukan pengemas sangat. Malu juga aku bila Nik selalu susun barang mekap aku kat atas meja. Lepas aku guna, berterabur balik. Jadi, aku memang nak kena ada makeup organiser seketul kat rumah. Sampai bila Nik nak tolong kemaskan untuk aku? Kan?

Aku dah lama dok intai makeup organizer yang sesuai. Kalau boleh nak banyak sebab nak letak kat bilik air, meja mekap dengan meja kerja. Sebagai beauty blogger, aku banyak terima produk untuk review. Alat tulis pun banyak. Aku kan nak jadi cikgu dah tak lama lagi. Makin lama, makin banyak barang. Tak tahu dah macam mana nak simpan bagi nampak kemas. Kalau ada almari kecil macam makeup organiser, senang sikit aku nak simpan alat tulis dengan alat mekap aku tu. Yang paling masalah, mestilah lipstick aku tuh. Nak kena jaga leklok. Nanti patah, nangis pula.

Pelbagai Pilihan Makeup Organiser Cantik Buat Wanita Rambang Mata


Banyak sangat pilihan makeup organiser di Gracias Online Store. Rambang mata hoiii. Macam macam saiz, macam-macam warna. Semua cantik, nampak classy, siap boleh buat jadi perhiasan rumah sekali. Yang paling penting, ia mampu jalankan tugas dia untuk simpan barang-barang mekap kita supaya tak nampak berterabur atas meja. Suami pun sakit mata tahu. Kat bawah ni antara makeup organiser yang dah menawan hatiku. Suami, mohon alert.

1. 360 Degree Rotating Makeup Organiser - untuk meja mekap.

makeup organiser berputar, beli makeup organiser online, gracias online store
Aku suka sangat dengan makeup organiser Lori Greiner yang cantik sangat ni. Kalau dapat, memang aku letak atas meja mekap. Makeup organiser ni unik sebab boleh berputar 360 darjah. Senang nak letak kat ruang sempit macam tepi dinding. Bila nak ambil barang yang terhalang, putar je dah boleh capai. Senang nak ambil, senang nak simpan balik. 

Banyak benda boleh sumbat dalam makeup organiser ni. Boleh muat sampai 100 alat mekap. Dengan adanya compartment berbeza, bolehlah kita asingkan barang mekap kita tu. Kat depan letak skin care, kiri letak semua foundation, bedak dengan blusher, kanan letak alat mekap mata, belakang letak yang bahagian bibir. Senang sikit nak cari.

Details :
  • 360-degree Rotating Display Stand 
  • ABS Plastic, bahan yang kukuh
  • Ukuran anggaran 10-1/2" tinggi x 11"L x 9-1/2" le
  • Warna : White and Pink
  • Hadiah percuma

2. White Wooden Storage Box and Makeup Organiser - untuk meja kerja


makeup organiser murah, beli makeup organiser online, gracias store

Alahai comelnya wooden makeup organiser nih. English style lagi! Perempuan manalah mampu tahan kalau tengok benda cute sangat macam ni. Warna putih bersih. Kalau letak kat mana-mana pun, boleh jadi perhiasan rumah sebab cantik sangat. Kat bahagian atas boleh letak pen, nota, klip kertas, losen dan tisu. Sesuai sangat letak kat atas meja kerja atau meja belajar. Mesti nampak elegan.

Ada laci-laci kecil. Nampak klasik pula design pemegang laci. Satu letak pin, satu letak brooch, satu lagi letak getah rambut. Semua benda nilah yang aku selalu hilangkan sebab tak tahu nak letak kat mana. Pastu terpaksa beli lain. Bila dah ada tempat simpan barang, harap kuranglah sikit kes kehilangan barang kat rumah tu. 

Details
  • Ada 3 laci untuk menyimpan barang supaya kemas dan teratur
  • Diperbuat daripada kayu mampat, cat berkualiti
  • Lebar 29cm, panjang 38cm, tinggi 16cm, senang diletakkan di atas meja
  • Warna: Putih dan pink

3. 2 Level Rotating Acrylic Makeup Organiser - untuk bilik air


makeup organiser acrylic, beli makeup organiser online, gracias online store

Bila nampak makeup organiser acrylic dua tingkat boleh berputar ni, terus aku terfikir nak letak kat bilik air. Bahan acrylic memang takkan berkarat. Kalau kotor pun, senang nak cuci. Tingkat atas aku punya. Tingkat bawah, Nik punya. Tak payah berebut. Kalau bilik air yang ada sink besar macam kaunter, boleh letak kat situ. Rekaan dia nampak simple, tapi boleh letak banyak barang.  

Aku dengan suami memang guna ada banyak produk personal care. Dari pencuci muka, skrub muka, shower cream, shampoo, conditioner, feminine hygiene. Kalau tak satu setiap jenis, ada dua or tiga. Krim itu krim ini lagi. Kalau tak de tempat nak simpan, berterabur juga jamban tu. Kalau organiser acrylic ni, kita penyelamat dunia.

Details:
  • boleh berputar 360 darjah
  • ketinggian boleh laras
  • diperbuat daripada bahan acrylic jernih dan tahan lasak
  • mudah dibawa dan dialihkan
  • senang dibersihkan dengan sabun dan air
  • tinggi 30cm dan lebar 25cm
  • warna: transparent
  • hadiah percuma


beg makeup, makeup organiser cantik dan murah, beli makeup organiser online
Sebelum kahwin, aku ada 2 rumah; rumah umi dengan asrama. Lepas kahwin, aku ada 4 rumah; asrama, rumah mertua, rumah umi, rumah kampung. Semua aku pergi menginap. Aku pula memang jenis tak boleh kalau tak bawa segala jenis mekap yang aku ada. Jadi, travel makeup organiser memang kena ada dalam hidup aku. Yang ni best sebab material nylon ringan dan senang nak cuci. Kalis air pula tu. Selamat alat mekap aku kat dalam.

Suami aku jarang balik rumah. Bila dia ada, mestilah aku nak nampak cantik sepanjang masa. Tak kiralah aku duduk rumah mana pun. Betul tak? Kat mana pun aku pergi, aku mesti usung beg mekap. Suami aku mesti rasa happy bila aku usaha untuk cantik depan dia. Aku pula akan gembira bila dia gembira. Itu yang penting.

Details:
  • tali ekstra untuk bawa di bahu selain bawa dengan tangan
  • dua saiz: S dan L
  • warna: hitam dan pink
  • kalis air
  • hadiah percuma
Cantik tak makeup organiser pilihan aku? Kalau korang tak berkenan, banyak lagi korang boleh pilih di Gracias Online Store. Bukan makeup organiser je, produk kecantikan diri, pakaian wanita, perabut, perhiasan rumah dan gajet pun ada. Macam-macam lagilah. Korang kena pandai-pandai godek sendiri. Banyak juga hadiah percuma dorang bagi dengan setiap pembelian. Aku tengok, bahagian promosi dia pun best. Ada baucer bagai. Berbaloi-baloi jadinya kalau beli barang kat sini.

Untuk lebih lanjut, lawati

Ps- program affiliate pun ada nih kalau korang nak join. Wassalaam. :D

Order Gas Memasak Secara Online Guna Grabgas Je Sekarang

Nurmujahidah Ismail | 6/11/2016 | 3Comments |
Order Gas Memasak Guna Aplikasi Grabgas Je Sekarang | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Nak dijadikan cerita, dalam dua hari lepas tak silap aku, aku dah bangun awal dengan niat murni nak tolong mak mertua aku masak untuk sahur. Tetiba, api dapur semakin malap. Semakin tak nampak. Then, mak mertua aku dah letak telur dalam kuali.. Pufff!!! Api hilang. Hancur harapan nak makan nasi, tambah kicap dengan telur dadar. Sobsss

Untunglah orang Petaling Jaya. Kalau gas habis, boleh order online je daripada www.grabgas.com yang akan datang dengan aplikasi di Google Play Store dan Apple App store tak lama lagi. Klik klik klik, tercongok gas memasak depan mata. Tak delah jadi macam aku dengan mak mertua aku hari tu. Membazir je telur tak masak dalam kuali. Sadis sangat kalau teringat. Huhuuuuuu

Macam Mana Idea Grabgas Ni Timbul?


tempah gas memasak secara online, online delivery gas memasak

Ceritanya macam ni. CEO Sean menghadapi masalah untuk order gas memasak. Satu hari, Sean datang ke pejabat, mengadu kat Jeson. Memula tu, dorang gurau je nak buat deliveri gas memasak macam Uber. 3 minggu kemudian, Sean mula buat research, cari orang join venture, pastu bermulalah era Grabgas sebagai penyelamat di kala kita kehabisan gas memasak di rumah. 

Macam Mana Grabgas Berfungsi?


Grabgas membolehkan orang ramai membeli gas memasak secara online. Penghantaran dilakukan menggunakan teknologi GPS. Pelanggan boleh mencari penghantar yang paling dekat dengan mereka. Kita tak payah dah bazir masa pergi kedai, atau beratur panjang semata-mata untuk membeli gas memasak. Tak perlu dah tunggu lori gas lalu depan rumah macam dulu-dulu. 

Semua maklumat penghantaran gas akan diberikan untuk menjamin keselamatan pelanggan. Ini termasuk nama pemandu, nombot plat kenderaan, nombor telefon dan jumlah sebenar pembayaran tanpa caj tersembunyi. Siap boleh Cash On Delivery lagi. Tak delah kes kena tipu dengan Grabgas ni. Akan datang, pelanggan boleh order melalui SMS, Wechat atau Messenger dengan sistem chatbot. Tak payahla kita guna website, tak payah download aplikasi. Guna cara old school je.

Berapa Harga Penghantaran Setiap Silinder Gas?


Dengan hanya RM28-RM32 termasuk kos penghantaran, kita dah boleh dapat satu silinder gas memasak. Dihantar terus depan rumah. Bergantung kepada tempat dan cas pemandulah juga.

Bagaimana Cara Menempah Silinder Gas Memasak di Grabgas.Com?


Buat masa sekarang, hanya ikuti beberapa langkah mudah di bawah sebab tempahan hanya boleh dilakukan melalui website Grabgas.Com sahaja.

Langkah 1: Lawati www.grabgas.com dan klik Book Now
grabgas.com, order gas memasak secara online

Langkah 2: Pilih jenama, saiz dan kuantiti LPG yang ingin ditempah. Klik Next.
delivery gas memasak, penghantaran gas memasak, order gas memasak online

Langkah 3: Masukkan nama, alamat, masa, dan nota kalau perlu. Klik Next.


Langkah 4: Masukkan nombor telefon untuk menerima kod password melalui SMS
Langkah 5: Lihat ringkasan tempahan
Langkah 6: Masukkan kod dalam sistem dan siap!

Buat masa sekarang, penghantaran Grabgas hanya beroperasi di sekitar Petaling Jaya sahaja tetapi Grabgas sedang berusaha keras untuk memasuki pasaran Asia Tenggara bermula dengan Malaysia. Kalau tak de aral, mereka juga akan membuat penghantaran untuk barang runcit, perkakas rumah, makanan dan lain-lain lagi pada masa akan datang.


GrabGas Technology
B-13A-09, Menara Prima, 
Jln PJU 1/39, Dataran Prima, 
47301, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia. 
Company Reg: 002459462-M 
Email: hello[at]grabgas.com
Tel. No.: 018 286 9481

Wassalaam.

Pembukaan Watsons di AEON Mall, Kota Bharu Meriah!

Nurmujahidah Ismail | 6/09/2016 | 2Comments |
Pembukaan Watsons di AEON Mall, Kota Bharu | Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Walaupun masa tu beberapa hari je lagi nak exam, aku memang tak lepaskan peluang untuk join pembukaan Watsons di AEON Mall. Aku pelanggan setia Watsons kot. Masa ni la nak rasa rewarded sikit. Masa tu AEON Mall baru buka. Lagilah excited. Walaupun dah banyak kali pergi sana sebelum tu. Bawa few partners in crime, perfect!


Pembukaan Watsons kali ni dimeriahkan lagi dengan kehadiran 2 orang dj dari stesen radio terkenal di Pantai Timur, Thr; Dj Nazrin dan Dj Shah. Nak kenal dorang? Inilah dorang.



Best betullah dorang dua orang ni. Suara sedap. Meriah jadinya pembukaan Watsons dengan celoteh dorang yang mesra sangat. Sesuai sangat jadi Dj radio popuplar. Tu yang Thr ramai sangat peminat. 



Hari tu, dalam 200 baucer diagihkan. Bestla semua yang dapat. Boleh beli barang dengan potongan harga. Sape la yang tak suka beli barang kecantikan murah? Tak de lelaki yang tak suka, perempuan lagilah suka. Macam aku ni lah. 


Bila bergema je suara Dj Shah dengan Dj Nazrin dalam AEON Mall tu, berderu-deru orang yang datang. Terus beratur panjang untuk dapatkan baucer. Masa nilah nak ambil peluang beli skincare ke, healthcare ke dengan harga murah. Mana boleh lepas peluang macam ni. :P


Cantik sungguh jurucakap Watsons. Ni mesti sebab selalu hidup dengan skincare dan healthcare yang lengkap dari Watsons. Memang sesuai dengan profession beliau. Personaliti pun best. Suka sangat ngan wanita cantik yang membeli inspirasi ni. :D







Siap dengan paluan kompang lagi kau. Untunglah bebudak kompang ni. Dapat bergambar secara eksklusif dengna orang-orang hebat.


See? Aku cakap korang tak percaya. Tengoklah berapa ramai yang beratur nak masuk Watsons ni. Kejap je dah habis baucer Watsons 200 keping.


Aku tak lepaskan peluang bergambar dengan Jude Benjamin yang sudah sudi menjemput aku untuk hadir ke pembukaan Watsons ni. Nampak sangat he tried very hard to ensure smooth running of the event. Thank you Jude. :D



Nilah partners in crime aku pada hari tersebut. Terima kasih sudi teman ye. Sukalah tu semua orang dapat free gifts cools dari Watsons. Jangan lupa guna. Mana tahu esok ada yang masuk meminang.


Dalam ramai-ramai tu, boleh pulak terjumpa dengan cikgu Add Maths dulu. Berjodoh. Amik gambar sekeping, terus hilang celah orang ramai. Tak sabar betul nak shopping dalam Watsons. Kih3


Nilah mukanya pelanggan setia Watsons. Jadi model Watsons pun ok gak ni kan? Tak pun promoter. Kih2

Jangan lupa lawati


untuk lebih lanjut tentang produk berkualiti yang boleh didapati di Watsons store. Selamat jadi cantik, menarik dan tertarik. :D

Wassalaam.