aku dh msuk drjah 1!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, June 10, 2011

aku dh msuk drjah 1!!!

ok,, cm yg u olz dh tau,, drjah 1 kt malaysia ni umo 7 taun(aku dngor nye ade org phon drjah 1 dcptkn pd umo 6 taun, cadngan yg sgt2 aku bangkang. kesian budak2 skrg tk de zaman kanak-kanak dh,,,). ok,,, aku msuk SEKOLAH KEBANGSAAN SERI KETEREH(SKSK). Wpn aku msuk sekolh rendh mse tu,,, aku still study kt pasti Al-Munir,, mse ni,, wpn aku 7 taun,, aku msuk kls bgi yg drjah 2,,, bnggakh aku? aku hrp tidk,, cume mau mmnjgkn post ini dan mngng zaman silam bgiku,, kt almunir ni smpai ble2 pn kite bleh join,,, org dewasa pn study kt sini,, so,,, jadual aku mse tu,, aku jln brpimpin tgn ngn umi aku pgi2,, prgi almunir,, bwk trus aku pnye baju skolah sbb kbtulan almunir ngn sksk tu bersblhn jer,,, bgus tk? hehe,... kt almunir,,, bhgian ats dh ade bilik utk pljr sksk ngn bilik air skli,,, so,, mmg sng la kitorg brgrk mse tu,, brsiap nk g skolah pn kt almunir,,, btp almunir itu dh jd cm aku pnye rumh dh,, hehe(wat cm harta sndiri la plak,, hehe,, spe suh ustaz ngn ustazah baik sgt,, kikiki)... ok,, kt skolah mse drjh 1 tu,,, cm biasa aku salu dpt no 1 ler,,, kih3,,, classmates yg aku ingt adelah nik hasyimi, bushra saidah, shalinorliyana, piji, n sorg lagi tu spupu bushra(laki yg dh aku lpe nmenye), dan umi nadiah,, umi nadiah ni pn prnh study almunir skli ngn aku gk,,, kt skolah aku dlu,, wpn dpt no 1 dlm kls tk dpt hadiah(sedih tol)... tpi ade la skali tuu,,, dpt hdiah sbb dye buat skli ngn mesyuarat pibg,,, skli,, aku dpt no 3, nik hasyimi dpt no 1,, n bushra dpt no 2. ade ke patut?? mmg dh tk de rezeki aku kot,,, trima jela,, hehe,,, kt sini aku nk stresskn,,, aku sgt2 amat2 skli2 syg kt bushra saidah ngn shalinorliyana!! i miss you both a lot besties!!! wpn aku pndh n aku dh lme kt sini,, tk de kwn kot bleh gnti korg berdua yg dh ade tmpt istimewa kt ati aku ni(kwn lain istimewa bhgian lain plak k,, jgn mrah2 tau,,,) hasyimi ngn bushra aku dh jmpe fb dorg,, tpi lg 3 org group drjh 1 msih missing in action,,, aku msih ingt,, klu dlm kls,, kitorg salu brlumba cpt siap krja kt papan hijau,, hahaha(tk prlu lgsum kot,, hehe). stu lagi,, mse prhimpunan kitorg,, aku salu wt prsmbhn(tiap minggu muka aku tk tau malu tol. haha) tp aku dh hilag ability tu kot skrg(bajet pmalu dh,,,). nth la,, zaman kcik2 ni aku anggp zaman kegemilangan aku r spnjg hidup ni,, sob3,, ilang sudaa,,, k r,, tkat ni dlu,, chow!!! :)

2 comments:

  1. psl ko kt al munir la,,, ti aku msukkn nme ko yer,, kih3,,, ko yg sntiasa no 2,, kua4

    ReplyDelete