darjah 3 jasmine 2001 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, June 18, 2011

darjah 3 jasmine 2001

Tanggang, The Ungrateful Son,,,,

hye gang!! stlh trpost bbrp post yg tk de kaitn ngn skolah rndah aku ,,, skrg aku nk smbg blik k,, hehe,, lps 2 taun duk kels ke2, lily, darjah 3ni aku naik kls dh,,, mmg cmni la prosedur kt skbj,,, 1 ngn 2 still tiada saringan,,, bler aku msuk drjah3,,, aku brkawan baik ngn siti anisah binti fakuruddin,, wah!!! aku mmg sayg gler r kt dye,,,,, hehe,, sprti biasa,, klu aku dh sayg,, aku syg sungguh2,,, btol,, kwn2 aku yang knl aku msti tau yg aku mmg cmni,,, huhuuu,,, n djadikn cerita,,, pd suatu hari,, nisah tk dtg,,, npe ni?? npe kawn aku tk dtg?? npe tk gtau pape kt aku?? kn ke bleh col?? ape brlaku ni??
shari, 2 hari, n brhari2,,, budk kcik 9 taun ni mmg tk leh nk trime study sorg2 tnpa kwnnye di tepinya,,, berkali2 gk la,,, budk kcik ni nangis tibe2 dlm kelas (dh mcm org sewel dh kn?? hahaha..) kwn2 aku tnye,, tpi aku malu nk ckp npe (tk macho la kn,, cengeng tol klu gtau,,hehe) tpi ckgu yusri dpt tau,,,, maluuuuuuuuu!! siap announce dlm kels lgi,, haha,, dye gk ade gtau nisah ade called,, tng ckit ati budk kcik tu kn,,, huhuu,,,

cter lain lak,,, time f3 ni aku msuk story telling,,, aku msuk smpai pringkt kebgsaan kt labuan,,, mse tu skrip ditukr kt prenggan last,, tp aku trpersembhkn perenggan yg asal,,, so,,, klhlah aku tnpa mmberi saingan,, huhuuu,,, prgi labuan ni la fes time aku naik flight,, hehe,,, pstu pulak aku cm budk2 lgi,,, so sume org ske aku,, wah!! skenye mse tu,,, aku gi sne ngn teacher maizan (guru penasihat) abh aku pn beli tiket,,, nk prgi jgk dye pn,, wakkakakka,,, ade gk psrta bhse melayu,,, dye pn best!!! tpi aku dh lpe nme dye,, so,,, trptus la hbungn kitorg,,, huhuuu,,, ckgu psrta melayu tu salu geram ngn aku sbb aku slalu trpijak sandal dye,, hahaha(terpijak ok,,, phm kn??) sngal tol aku ni,,, mse tu aku kna pakai bju melayu siap ngn songkok n vase zamn2 dulu lgi,, haha.. sbb mse tu aku brcerita ttg Tanggang The Ungrateful Son,,,, hensem gler aku!!! wah!! sbijik cm laki,,, klu bkn sbb nme aku nurmujahidah,,, mmg org ckp aku lelaki r,, hahaha,,, takat ni dlu kot,, hehehe,, chow!!!!

2 comments:

  1. komen teacher maizan:
    eh eh..tcr pn ado jg dih..hehe.. muja adalh org kedua dr skbj yg mewakili Kelate ke peringkat kebgsn..thn sebelum tu etie..Kbgsn thn tu buat kat Trg..tcr tak ikut sbb mak pak dia gi sbg pengiring..thn muja tu tcr tok sir gi jgk dn ado bdk tu meraung dlm dewan SKPS, taknak wakil Kelate kalu tcr tok ikut..kakaka...nasib ler PKKo kita merayu suh tcr gi..nasib baik gak,bleh knal Labuan,kan..sronok kan kt sana..muja janji nk bawa tcr gi lg nnt kalu ada rejeki..hehe...member hk BM tu nama aina ke apa..cikgu dia nama Yanti,,muja berehi ngekor dia sbb tu duk pijak kaki dia sokmo..haha. pahtu time tido nok suko skali..aduiii..kenangan kita berdua la muja weh..

    ReplyDelete
  2. hahaha..tenkiu muja dear..
    maju molek ada blog. good3..
    tp kita kalah secara bermaruah kt sana..
    muja dh performed the very best but we still couldnt beat the rest..the winner dr WPKL mmg hebat dgn spider costume dia tu..
    and i just want to say that..I'm proud of you!
    ;-)

    ReplyDelete