form 4 dedikasi,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, June 18, 2011

form 4 dedikasi,,,

ALA2 AKU YANG RAJIN TIME DOLU2,, HEHE,,

assalaamualaikum u olzz!!! drjh 1,2, 3 dh setel,, skrg msuk drjh 4 k,,, msuk drjh 4 ni wat aku frust je,, korg tau tk npe??? sbbnye aku tkleh msuk kls 4 Intan yg slalu kuidam2kn,,,, sob4,, sdey kn,, hehe,,, tpi sbnrnye,,, taun ni lah,,, tahp 2 (drjh 4,5,6) ditukr nme kpd dedikasi, cekal, bakti, amanah,, so,,, aku still dok kls first,, cme dh brtkr nme,, hihi,, drjah 4 ni aku start la blaja science subject,,, best sbnrnye,,, tpi,, jdoh muja n sains ni tk kkl lame,,, sob3,,, mkin lame mkin hilag kmsraan kami,, kui3,,, ok,, yg pling aku ingt kjadian mse f4 ni adalh pristiwa ksilapan markah yang mnyebabkan aku jatuh mndpt no 2 dlm kls,, wah!! geram gler sey,,, wpn 5 markah je beza klu ikut markh yg sbnr,, tpi still mmbakar jiwa,,, mncacatkn buku rekod aku tau,,, tpi,, nk wt cmne,, ckgu klas aku tk nk tkr wpn stlah aku nyatakn bukti2 yg kukuh dn mmbuat pngiraan dpn matanya sndiri,,, tpi tk pela,, aku reda,,, dye pn mntk maaf kt aku,, tpi still aku tkleh lpekn tau (aku ni mmg dasr tamak kn,, hehe).. tk de yg mnarik sgt kot kt drjh 4 ni,,, k,, chow!!!

No comments:

Post a Comment