form 4 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, June 16, 2011

form 4



ari ni,, aku bukak aku pnye locker kt bilik,,, aku bukak bce diary,,, and aku plih utk bce diary faveret aku,, mu********* forever, love never ends(LNE),,, mmg aku ske bg nme kt diary aku,, every year nme lain2,,, hehe,,, korg yg knl aku kt skolah msti tau nme spe yg memenuhi diary aku,,, kan3?? baik ngaku,,, tk baik tipu,, dosa tau,, hehe,, <3 <3,, btw,,, love never ends ni adelah diary aku yg trakhir di sekolah menengah sains tengku muhammad faris petra,,, sumpah!! taun ni la yg pling mninggalkn kesan dalm hidupku,, slps taun 2009,,, aku dh brhnti mnulis diary,,, sbb dh tkde ape dh aku nk tulis,,, aku ade sdiakn diary 2010,,, tpi,,, aku tk tulis ape2 pn kt dlm tu,,, bler aku bce diary LNE ni,,, aku mnitiskn air mata time bce ayat ni.

"alangkah indahnya jikalau memori semalam dapat kembali. eventhough i was not here anymore, keep me alive in your memory"

nsib baik ayat memorabilia ni aku simpan dalam LNE, sebabnya tempat asal ayat ni ditulis adalah di sekeping gambar,,, aku dan dyer,,, gmbr tu dh tkde,, sumer dh kubuang,, kn ke bagus klu kenangan kat otak ni pn bleh aku koyak2 n buang dlm tong sampah juga,,,,, kn sng klu dpt highlight then tekan delete,,, trus ilang,,, best kan??? huhu,, malangnye,, kita tau benda camni takkan berlaku,, ntah la,,, smpai bile aku nak psycho camni,,
(orang yang paham dan tak suke aku tulis,,, aku nak ingatkan,, blog aku,,, aku punya suke laa!!!!)

kat sini gak,,, aku nak tulis lirik lagu yang paling lama bertahan di ingatanku

RENUNGAN TERAKHIR by NORA

sebelumnya kau pergi
renunglah ku di sini
kerna mungkin terjadi
kita takkan bersua lagi
anggaplah pertemuan ini
mungkin yang terakhir
dan tak usah kita kesali
atas apa yang terjadi

banyaknya pengorbanan
telah kupertaruhkan
mungkin tiada bermakna
telah banyak mengguris rasa

kerna itu maafkanku
kiranya mengganggu
ketenangan dalam hidupmu
yang tak perlu kehadiranku

dugaan, inikah dugaan untukku
hadirnya tak seindah mimpi
hanyalah igauan ngeri

kau yang pernah kurindu
mudahnya berlalu
mengapa begitu
berubah laku

aku menerima salam perpisahan
segalanya sebagai ingatan
biarlah impianku kan berlalu
denganmu,,,,
(lagu time kursus kepimpinan pelajar 2009, 3 orang jejaka hensem bagi 3 jnis bunga kat aku masa aku nyanyi lagu ni,, hahaha,,,, aku rindu!!!)

disbbkn ade yg mngomen mj tk ingt psl dye,,, so mj pn trpksa la edit post ni ckit,, hehe,,, lps je nyanyi lgu ni,, mj pn dgn lemh gmalai ala2 tuut,,,, brjaln blik ke meja,,, lalu trnmpk la wajh kwn mj yg pling best!!!! ya!! ngis!!!
wah!!!
begitu skali effect lgu ni kt dye ye,,, hehe
btw,,, bnda ni tkkn ilang kt ingtn mj slama2nya,,
ya,, wo ai ni!!!!!
muahhhxxxx!!!


3 comments:

  1. jejaka je yang awak ingat. saya yang nages bawah meja time tu awak dah lupa :(
    cube teka siapa saya ?

    ReplyDelete
  2. hahaha,,, eleh,, tk yh nk teka,,, yayayaya,,, aku ingt ya,, sob3,, sdey kn,, t aku edit tulis kwn aku ngis sbb taun last dye ngn bf dye yg ncem taun tu,, hahaha :)

    ReplyDelete
  3. ehh, aku nanges bukan sebab tahun last dgn Naim la. tapi aku faham dengan mendalamnya lagu tu mu tuju kat sape :( dan, aku sedih. sekian.

    ReplyDelete