sek keb bukit jawa (1) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, June 11, 2011

sek keb bukit jawa (1)

assalaamualaikum(kt yg trbace ler yer,,). start lagi pngmbaraan hidupku,, stlh dkt staun abh bz ngn proses nk wt rumah, akhirnya 1 okt 1999, kitorg pn start la dok kt umh kitorg kt selising. rumh ni sbnrnye bkn rumh in exact word,, it's actually a clinic,, my mom's clinic. Klinik Dr. Alwani. kt bwh klinik, kt ats rumh. so,,, kitorg kire kna jage manner la kt rumh kitorg ni(wpn tk dela sgt,, hehe). the intrsting part about this house is about it's location. Klinik ni btol2 dpn sek keb bukit jawa, klnik ni la the first private clinic kt selising,, shingga skrg pn tk de agi klinik swasta kt kwsn ni(credit to my mom!!!). sjurus pindah,, trus aku msuk skbj(sbrg jlan 10 meter je kot,, haha). aku msih ingt ayt yg aku ckpkn yg ade gk kwn2 aku dlu yg ingt. "saya pun saim awok jgop". hehe,, wpn aku ingt2 lpe,, aku rse aku utarakn ayat ini sbb rse ksorgan bila tbe2 msuk kls baru dh dkt2 akhir taun,, mybe ayt aku tu lawak,, sbb tu la asyraf hakimi ckp dye ingt(wpn bwu drjh 1 mse tu,, hehe). trkjut gk aku start study cini kna blaja bhasa Arab.. nsib baik la aku dh ad basic ckit2 mse blaja kt almunir dlu,, tk lme lps tu aku dpt no 7 dlm kls(trkjut woo,, sbb first time dpt no bnyk cmni,,).. utk sdpkn ati,, aku anggp la bhsa arab tu bwu je blaja,, sbb tu la mrkh ckit.. hehe,,,(ade je alasannye,,) tpi mmg shock,,, kls aku kt skbj(1) ni kls Lili,,, kls no 2,, hehe,, tk pelah,, tk kisah,,, tk de yg mnrik sgt kot brlku sbb mse ni dh dkt akhir taun, kjp sgt drjah1 aku kt sini,, tk pape dh kot nk ckp,, chow!!! :)

No comments:

Post a Comment