kekasih yang tak dianggap lyrics - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, July 20, 2011

kekasih yang tak dianggap lyrics


ASSALAAMUALAIKUM.... AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM,,


KEKASIH YANG TAK DIANGGAP
aku mentari tapi tak menghangatkanmu
aku pelangi tak memberi warna di hidupmu
aku sang bulan tak menerangi malammu
aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan
selalu itu yg kau ucapkan padaku
reff:
sebagai kekasih yang tak dianggap
aku hanya bisa mencoba mengalah
menahan setiap amarah
aku sang bulan tak menerangi malammu
aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan
repeat reff
sebagai kekasih yang tak dianggap
aku hanya bisa mencoba bersabar
ku yakin kau kan berubah
repeat reff

hye u olllzzz!!!!
hari ni mj nk ckp psl lagu di atas tuuuuuuu
hayati baik2 n pk,,, bnda cm di atas prnh jd kt korang tk???
angkt tngn cm dye... err,,, btol ke ayat ni??
bnda ni jd kpd someone yang happy bile org yg dye syg hepy,, kn3???
walaupn dye tau,, org tu tk de la syg sgt kt dye,,,
mj fes time dgr lagu ni rse2nye mse zulfikar dri kelas 5 beta bwk radio+kaset ke cd,, 
dh lupe,, 
yg ade lagu ni ke kelas dye,,
so,, dok ulang lagu2 indon n lagu2 jiwang ni la mse tu...
mse dgr lgu ni,, mmg shiwang thap gaban,, sadis beb lau jd kt kite,,,
tpi,, bnda ni normal je beb,,, tk yh kisah sgt,,,
lme2 dye ok balik,,, khidupn mmg cmnilaa...
takat ni dlu la,,, peace!!! :)














No comments:

Post a Comment