darjah 6!!! end of school.... - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 01, 2011

darjah 6!!! end of school....


ANTARA BUDAK NASYID... TPI TK CUKUP AGI NI,,, NK UPLOAD YG MSE NASYID BTOL2 TK DPT R,,, GRRRR~~


ASSALAAMUALAIKUM.... AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM,,

ari ni mj nk tulis dlm bntuk bullets je la pristiwa yg mj nk gtau,,, hehe,,(sgt pemalas di situ..)
  1. mj participated in story telling comp for da last time,,, tajuk mmg dh tak ingt (agak nyanyuk di sini) mj smpt smpai kat pringkt ngeri je,, dpt no 2,,, sdey,,, sbb target gler2 nk g national level taun tu,,, the last year of primary school la katekn,,,, nk ulang blik r kngn g national level kt labuan dlu tu,, sob3,, tpi,, dh tak de rezki kn,, nk buat cmne,, reda is the last option,, :)
  2. mj participated in nasyid,, bnda ni pling mj tk puas ati tau,, takat no 2 pringkt zon je,,,, geram gler bile juri ckp lagu kitorg tk mnepti tema,, sdgkn,, lagu yg sme kami dh bwa pd taun sblm tu ke peringkat negeri tau!!! hebat gler juri pringkt zon ni yer,,, tup2,,, skolah dye yg first,, grrrrrrrr!!!!!!!!
  3. sdey,,, sbb tk leh jd headgirl,, tk lyk kot,, so jd setiausaha jelaa,,,,
  4. pelajar cemerlang skolah pn mnybbkn kesedihan brtambah parah bile org lain yg dapt,, sob4... rse cm tk adil,,, tpi,, spelah kite,, mybe kite ni syok sndiri je lebey kn,, T_T
  5. for the first time mj dpt c for english subj mse first montly exm,,, shocked like monkey u know!!!! first time dpt gred c,,, result mse tu,, 4b 1c,,, ish3,,, first time la dpt result yg mnarik gler cmni,,, tpi the following exams,,, 5As until upsr,, hehe,,, kinda proud of myself(bad example,, kih3)
  6. first time dpt highest for maths!!! time tu exm akhir taun,, tk de org peduli sgt,,, sbb upsr pn dh lps,,, tpi,, memorable jgk,, sbb mj kurg ckit maths sjk kcik agi,, hehe..
  7. my teachers:
ckgu zul (bm)
ckgu ong (maths)
teacher zakiah (bi)
ustaz hussin (pend Islam)
ckgu zurina (sains)

ni jela kot takat ni,, hehe,, chow!!!
peace no war k,,,, :)

No comments:

Post a Comment