new school new life!!! form 1~~~ - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, July 01, 2011

new school new life!!! form 1~~~

KELAS PMR 1 ALPHA 2005
ape yg ko pressurekn sgt tu muja oii~~
rosak gambr je ko nih,, huhuuuu,,,

ASSALAAMUALAIKUM. AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM,.

wah!!!
hidupku sbg mujahidah dh smpai kt umo 13 taun,,,
congratulation muja!!!
o yeahhhh!!!

lps dpt 5a dlm upsr,,,, mj dpt la twrn g sbp,,

SEKOLAH MENENGAH SAINS TENGKU MUHAMMAD FARIS PETRA,,
sekolh yg gah segah nmenye kn,, hehe,,,

mse mula2 tu tk tau pape pn psl ade nye prbezaan sbp ngn skola harian ni,,
tpi,, ble smpai je surt tawaran,,,, mlonjk keriangan(dasr kanak2 sunquick mse tu,, hehe)
pstu smpt gak tu nngis tk nk prgi,,,
tpi ntah knpe n cmne,,,
trprgi jgk wpn abh dh bgi klu tk nk prgi pn,,, (sgt mnghairankn,,,)

mj ingt agi time orientasi,,,
mj pngil abg senior yg in charge dgn pngiln 'pak cik'
hahahah!!!!!!!!!!!
mj mmg kegiloshan!!!
mj sbnrnye malu nk pngil 'abe'
mrh gler abg tu kt mj mse tu,,, mke kua la api dri telinga yg brsma isi telinga,, err,,
terlbey sudaaa,,,
smpai skrg mj tk tau la abg tu nme ape,..
last day orientasi tu jgk mj nyanyi for the first time kt sciefer,,,
lagu Gemilang by Jaclyn Victor,,,
mse tu jac ngh fmes lps mng MI
tpi,, part laaaaaaaaaast skli yg tinggi gler tu,,, hancuuuus,,!!!
hahaha,,, rosak program mj ari tu,,, kua4!!!

GEMILANG by Jaclyn Victor

berjuta bintang menyanyi
ku di antara yang satu
mungkinkah cahya dan impianku
di sini
lalu kuredah onak duri
dan lautan api
kemuncaknya ingin kutawan
aku jelajahi,,
kini gemilang itu semakin pasti kugenggam
gemilang suara
keyakinan kian dalam
gementar harus jangan
jiwaku harus bertenaga
mungkinkah ini
menjadi realiti,,,,


best kn senikata lagu ni,,, so,,, spe2 rse dye ngh lmh smgt ke,, ape ke,,, dgr ler lagu ni,,, hayati lirik dye,,, insya Allah,, naik blik smgtnye,, hehe..

pstu,,,, mj msuk kls PMR 1 Alpha
kls first utk yg amik bhasa Arab,,
best time form 1 ni,,,
mj prnh dpt no 4 dlm ranking,,, tpi,,, bler msuk je form 4,, result merudum dgn setruk2nya,,, tp,,
tk nk cter agi kt sini,,,
mj jd penolong kls mse ni,,,
ecelli bnyk kngn form 1 ni,,,
tapi,,, bialah rahsia,,, cecececee,,,,
chow!!!



No comments:

Post a Comment