panas di hostel kiter!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, July 20, 2011

panas di hostel kiter!!!!



ASSALAAMUALAIKUM.... AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM,,


budak bijak yang sangat ngok ngek to the power of infinity!!!
gatai gler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hye u ollllzzz!!!
ari ni muja nk tulis pasal isu yang suam-suam suku lebey ckit panasnye kat blog muja ni,,,

nampak tak gambar kat atas tu????
gambar tu roommate muja, ain, yang snapped pada suatu petang yg hening (bersastera,,)
masya Allah.. terkejut giler time muja gi kat ampaian,,,
tertengok bebudak 'anya' (ore klate mybe phm)
dok fokuskn kamera DSLR yg canggih manggih tu kt..

HOSTEL PEREMPUAN IPGKKB!!!!

maka kutinggalkan baldiku yg penuh ngan pakai yang dibasuh selepas seminggu diperam dalam baldi ituu,,, membuka langkah sepuluh ratus balik ke bilik dgn keseraman yang amat sgt,,,,
eeeee!!!!!!!!
gatai pnye budk!!!!!
kitorang lagi tua daripada korang tau!!!
nasib baik pakai towel kt atas kpla msa tu,,,,
masuk je bilik,, muja gitau ain,, ain pun amik gmbr,,

padan muka!!!

wat jahat lagi!!
mak bagi duit beli dslr bukan boleh gune wat mengintai la budak!!!
korg budak bijak (bkn sekolah calang-calang budak-budak ngok ngek ni) so, nak kate bodoh tk leh..
kalau dh Allah bagi otak,,, boleh pikey ngan otak,,,, jangan pikey ngan kepala lutut!!
ti akhirat klak,, mata ko tu leh ckp tau!!
geram ni geram!!!
ngok ngek punye budak!!
abc pn baru kenai,,,
kalau korang dah masuk kategori WAJIB KAWIN... gi la kawin!!!!
tak pasal-pasal kitorang dapat dosa sebab korang tau!!!!!!!!!
consider la kat kitorang..
kalau dalam bilik pun kitorang kena pakai tudung n berpakaian lengkap,, susah laaa!!
tak pandai pk ke budak!!!!!!!



aku dengan shawl inspired by towel,,,, berpinkn pengepit baju,,,



6 comments:

  1. muke ko mcm kartun je....hehehe....btw....ko kn cute... :-)

    ReplyDelete
  2. mukmin ni!!! tanpa nama yer,,,, MUKMIN ZULKIFLI,, haha,,,, bia sumer org tau,, wwakakkaka

    ReplyDelete
  3. btw sis, dulu masa dok hostel akak ad dengar jgk. tapi xpenah ada bukti. macam2 betol lah. dah tuh camane ? report HEp x ?

    ReplyDelete
  4. abg imran ckp nk repot n jmpe hm dorg,, t nk bncg r kot,, bkti pn cm samar2 je,, takut tkleh wt bukti,,, tgkla dlu cmne,, hehe

    ReplyDelete
  5. Ape kandungan gambar tu kak? x dapat tgk dgn jelas lah

    ReplyDelete