aku makin femeskah? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, September 02, 2011

aku makin femeskah?

ASSALAAMUALAIKUM.... AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM,,
hye u ollz!!
ari ni mj nk cter pasl mnusia2 pelik yg hdir dalm hidup muja spnjg mj cuti ni,,

manusia pertama:
anta mcj kt hp mj,,, unknown no of course,,
then,,, mj ckp tk nk ckp ngn org tk knl n jgn ganggu,, dye ckp mj bodoh mcm2
lps tk rep lame,, dye ckp bf mj suh uji (ble lak mj ad bf? *terpinga2)
esoknya mcj ag,, kte kwn,, tpi ditanya nye nme mj ni spe,, 
nme ttp tk gtau,, curious la jgk but curiosity kills the cat kn,, bhya..
mgknkh klu dlyn dikatanya mj pmpuan pasan.. tk mo!!!!!!
or,, sje nk main bang bang boom dgn mj yg sgt benci rancangan trsbut ini??
bolayaaaan...

manusia kedua:
sprti yg sume org tau,, hari2 mj berfacebook (share blogpost baru,, hehe)
skli tu bukk,, ade mcj bertulis
"awak ke yang turun kata selising ari tu" (ayat hampir sme pn kire ok la kan)
nme dye fikri (muhamad ad la kot,,) mj gtau la.. trun slising dh mmg tngl kt sini,,
selain fikri hisyam yg anti-mj kt skolah ngn fikri kawan sue, adik mj tu,, tk de fikri lain yg mj knl..
cmne budk fikri ni bleh ingt sorg budk trun ngn beg besr cm nk g brcuti staun ini? (muja la tu,, hehe)
adkh mamat ini mlihat aksi-tidak-bleh-dilakukan-di-rumah time mj tdo atas bas?
adakh mj mmbuka jalan lalat bertelur di dalm mulut? omg!!! malu omak!!!!
bleh plak dye cm mka mj dlm fb... heran2..

klu  trnganga cute cmni tk pe la jgk,,,

klu cmni cmne?? omg!!!

manusia ketiga:
mnusia ni mj kenl
ad scandal ngn kaum kerabat mj la jgk,,
tbe2 je anta "muja comel" (jz nk gtau ape yg dye tulis je tau,,,)
dh la kiter knl dye,, myb kwn dye knakan kot,,
mj tk gtau sdara mj tu lagi,, korg rse nk kna gtau ke,, tgkla dlu,,

jwpn kpd title... of course la aku tk femes,, kih3,, mukmin je pn yg bce,, hehe..
thats all for today,, daaa... :)


No comments:

Post a Comment