aku suke orang yang cmni je.. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, September 30, 2011

aku suke orang yang cmni je..

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

org yang aku suke.. kna jadi org ni,,,
  1. orang yang paling susah aku nak dapat (pissed off,, bertaun aku tunggu kot!!)
  2. orang yang suke wat aku marah.... (makin aku marah makin dye sengih..!!*pissed off)
  3. orang yang paling sweet ngn aku (duet ngn aku, bgi sweet, kjar ngn basikal, bagi itu n ini, best3!!)
  4. orang yang pling suke memalukan aku.. (grrrr!!! klu tak malukan aku tak senang hidup dye agaknya!)
  5. orang yang pling suke amik2 gambar and posim2 (err,,,??? laki ke pmpuan yang aku ske ni??? )
  6. orang yang boleh sengih je time aku marah2 dye,,, (giler pn ade gak la klu org tu cmni,, hahaha!!!)
  7. orang yang suka benda lasak2 (tak leh lemah gemalai cm agar2,,, hampeh,,)
  8. orang yang nampak-sangat-suka-aku (aku yang perasan amat sangat sungguh sekali,, *failed!)
  9. orang yang tak kedekut (ni paling penting!!! sbb aku saaaaaaaaaaangat kedekut!!)
  10. orang yang tak kisah walaupun aku balas kad raya atas kertas kajang or kertas kuning or kertas yang aku koyak daripada buku tiga lima je.. (sbb free,, mntak je ngn kawan,... kuang3)
tapi aku tau tak de pn orang nak jadi orang cm yang di atas kan
so,,,
ade aku kesah???
hahahahaha!!!!!!!!!!!
chow!

4 comments: