entry khas untuk dye - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, September 17, 2011

entry khas untuk dye

ASSALAAMUALAIKUM.... AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM,,


  1. sorry for everything
  2. halalkan segalanya
  3. sory bagi kad raya tak cantik time awak bagi kad raya
  4. sory bermasam muka
  5. sory tak layan time awak ckp ngan saya
  6. sory bagi kt adik suh jwb time col
  7. sorry sbb kad raya, kad apology, pembungkus coklat, gambr2 sudah dikoyak
  8. tengkorak pun sengaja saya hilangkan, bagi kat adik, tak tau dah nasib dye cmne skrg
  9. sory cakap jangan contact dah time awak contact saya kali terakhir ari tu
  10. sory bergaduh lama sgt ngan awak padahal saya tau berdosa
  11. halalkan pemadam yang sye gune time awak jaga kelas saya dulu
  12. halalkan gula2 yang bagi banyak2 kali
  13. thank you for the tshirt misteri (kalau betol awak yang bagi)
  14. kim salam kat ba, ckap muja rindu ba ngan umi
  15. sory sbb dah lama tak contact
  16. sorry sbb kalah time KOT
  17. sorry sbb lari time kena keja
  18. sory sbb banyak marah2
  19. thank you sebab duet ngan saya ari tu
  20. sorry awak.. sorry sangat.

dh bertaun kite tak contact.. just nk awk tau,,
u r always in my mind..
sorry for everything
thank you for all the memories in faris petra uve given me
i'll never forget them.
tq.

No comments:

Post a Comment