i hate you!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, September 15, 2011

i hate you!!!

ASSALAAMUALAIKUM.... AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM,,

hye u ollz!!! :D
eh2 budak ni,,, tajuk kemain ganas,,, bleh sengih kelebaran lak,,
hehe..

your heart is my home.. *blushing

sebenarnya muja nak kongsi ayat yang diinspirasikan oleh lecturer Social Studies muja,,
Mr. Z..
dye ni sayang sangat kat wife dye,, i loike!!!!! hehe
tapi he said this once to my friend
'My wife abused me'
'Like my wife, she always says she does not have clothes to go somewhere she has tons and tons and tons..'
'I hate the way you make me love you'
(ayat dye lebey kurg cmtu la,, tk dela accurate sgt tau,, :))

ayat last tu favourite muja,, hehe
nmpk tak? tak nampak? omg!!! kalau tak nampak kna belanja muja makan!!
yg muja nampak tu,,
walaupun asyik mngomel je psl wife dye,, nampk sgt la Mr Z ni loves his wife so much kan,,,
sbb,, masa mengajar pn salu ingat pasal wife dye.. hehe

sbb bawak, selalu je ingat wife dye kn,, hehe

ade benda menarik di sini..:)

muja nak korek2 cmne dia kenal wife dye lak pasni,, wish me luck!! :D

No comments:

Post a Comment