luahan hati seorang peminat - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, September 16, 2011

luahan hati seorang peminat

ASSALAAMUALAIKUM.... AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM,,

hye u ollz!!
hari ni sesi meluahkan isi hati datang lagi,..
sdey3... meh cini muja nak ctew,,,
smalam muja g kb,,, smbil tunggu bas dengan keadaan lapar di bawah cahaya the sun yang panas..
orang lak ramai tak tau sebab ape,, myb sebab Hari Malaysia hari ni.. (ada kaitan ke.. ermm)
muja pn tertengok iklan kt bas,,,
 radio hot fm kot rasanya sebb sumer yang ada kat iklan tu dj radio.
fafau, fbi, ucop wilcha ngn yg ncem sorg agi tu,,, 
muja pn perasan kt iklan tu fafau pakai tudung!!
muja pn tanya la kawan muja,, fafau dah pakai tudung ke sekarang..
kawan muja cakap tak,,
muja pn tunjuk la iklan kat bas tu,,,
rupa2nya mmg iklan kt kelantan cmtu,, katanya..
maksudnya,,, pakai tudung untuk tujuan keje jela?
pelakon tahajjud cinta tu,,, pelakon ayat2 cinta,,, kisah kiasara,,
ce tengok,,, dalam drama ngan alam realiti,,
jauh bagai barat ngan timur,,, utara ngan selatan,,,
berkecai la kgmbiraan yang skjp tdi,, isk3..
muja ni minat la kt fafau,,, bile dye membebel tk puas kite dengar... dunia2...
tpi yang plik nye,,, kat bas yang sebuah lagi,, ada iklan segi college,,
dorang tak pakai tudung pn,,,
plik3...!!!
betul ke undang2 iklan pakai tudung tu wajib kat kelantan ni,,???
ari tu pn muja pernah dengar,, kalau pakai seksi2 kna saman,,, huh.. hampeh,,
belanbak orang seksi jalan selamba je depan pondok polis kat kb ari tu,, muja nampak tau,,
ntah la,, skrang kalau g kb,,, dah jadi norma biasa tengok wanita free hair,, nampak situ,, nampak sini,,
kenapa3?????
dulu tak cmni tau,,,
kat iklan kemain agi artis kna pakai tudung,,
tapi rakyat sndiri????!!
 huh,,, sedey,,
nak tgk bnda mnarik tekan sini k.. :)

no offence k,,, klau terasa muja mintak maaf,, peace :)
chow!!!

2 comments:

  1. Kelantan terbaik....ko x yah r kutuk... aq bom ko..... cube bandingkan dgn negeri lain....bleh jawab....hish...

    ReplyDelete
  2. aku juz sdey dengan prubahan dye jer.. im not saying that kelantan tak bagus ok,, wekkk

    ReplyDelete