milenge milenge... hari sabtu yang best!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, September 04, 2011

milenge milenge... hari sabtu yang best!!!

ASSALAAMUALAIKUM.... AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM,,
hye u ollz!!!
hari ni hari sabtu,,, panggung sabtu la!!!!!!
hehe...
milenge milenge tajuk dia.. rsa2nya mksud dye akan datang (tak sure sangat,,)
ari ni citer ni menarik ati muja nak update blog muja sebab citer ni pasal takdir
this is the way the story goes...
immy jumpa ngan priya
dorang fell in love
priya tak suka immy suka minum arak, merokok and so on,,
then,, dorang berpisah... tapi brtemu balik.. immy pn ckap takdir yang nak mreka jumpa
so,, sebelum berpisah lg tu, 
priya tulis no hp dye kat sebuah buku numerology yg dibeli oleh ammy dengan sehelai duit kertas 50 rupee..
then buku tu dijual sbg buku second hand..
kalau ada jodoh.. dorang akan jumpa la buku ngan duit kertas tu,,
sambungannya
TENGOK LA SENDIRI..
baru suspens kan,, hehe


bekas kekasih dorang ni,,


saat2 bahagia


shaheed kapoor yang saaaaaaaaaaangat handsome!!!


kareena kapoor yang saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangat gorgeous!!!

chow!!


No comments:

Post a Comment