sinichi kudo sgt ncem!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, September 02, 2011

sinichi kudo sgt ncem!!!

ASSALAAMUALAIKUM.... AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM,,

hye korg!!! 
korg ske cter detective conan tak?? tak?? omg,,,,
best gler wei cter ni,,,
aku cam amazed cmne la pnulis dye bleh pk idea nk tulis cter tu,,,
bijk gler kot...
fkta2 dye tu fuyyoooh!!! hebat...
tpi kcian la kt pnyiasat sinichi kudo tu,,,
dh la ncem,, ad awek cute seksi yang nme ran tu,,,
skli jdi pndek, ketot cmtu... not saying he is not cute,,,
conan is always cute in my eyes,, hehe..


klu korg tk knl,,, inilah sinichi kudo ncem b4 dye jdi conan... sore dye machoooo sgt!!

lawk gler yg pnyiasat bjet hebat kuguro mauri tu
(tak tau la btol ke tk ejaan tu)
asyk wt tekaan je,, klu btol tk pe.. ni tak,, bleh ckp alahai jelaa,,,


pmpuan tu ran, cian dye, tk tau bf dye salu dok tepi dye je, pdhl dye dok rindu mnjg kt sinichi.. :'(


yg pling best dlm cter ni,, time ran dlm bhaya,,,
salu je si conan kecik tu slmtkn,,
romantiiiik!!! td pn baru tgk conan slmtkn ran dlam bgnn yg ade bom..
dorg dok mnyndar kt dinding yg jd pmisah dorg sbb trkunci
ran pn ckp selamat hari jadi kt sinichi (conan gne bow dye ubh jd sore sinichi)
sweet,,, siap ckp nk bersama2 smpai mati gtu 
(jarang brlaku dunia sbnr. harp mklum.)

thats all!! chow!!

No comments:

Post a Comment