tk yh la ckp,, benda ko ckp tu boring tau tak!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, September 30, 2011

tk yh la ckp,, benda ko ckp tu boring tau tak!!!

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye3!!!!
ari ni nk luahkan pasaan
ade org tu pernah cakp ayat yg kat title tu kt aku
(tapi versi diubah kerana menyentuh sensitiviti dan tambahkan perasa dan tukar ayat jdi lgi nmpk kebosanan orang tu,,,  << ayat nak dapat a+ bm)

SEDIH!!!!!!!!!!!

sangat sedih time orang tu ckap cmni kat aku weh!!!!
sumpah sedih!!
tak tau ckp ape prasaan aku masa tu,,
aku lupe aku nangis ke tak lps pristiwa ni berlaku
weh!!!
satu kelemahan aku,,,
aku tak tau topik mana best and mane tak best time aku bercakap ok,,
aku tak tau,,,
aku mintak maaf la klu aku buat korang boring
aku mintak maaf sangat2

tpi kan... dah klu boring sangt,,
ikut nasihat yang awal2 aku bagi,,
sila tekan 'next blog'
senang kan???

so,,, keputusan aku
aku tak bercakap dah...( aku pn bisu,,,)..
kecuali yang aku perlu cakap
hahahahaha!!!!!
tpi lain lak jadinya
ntah!!!

benda ni prnh jdi kt korang tak???
msti pernah kan
korang akan jdi sama ada org yang korang cakp boring tuu
ataupn korang jadi orang yang sgt2 memboringkan tuuu,,
korg pikey n ckap je dalm hati.. t malu plak kan,, 
tapi klu nk share pn,, aku tk de hal,,
renung2kanlah,,
chow!!!

2 comments: