apabila insomnia melanda.. aku makin jiwa!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, October 02, 2011

apabila insomnia melanda.. aku makin jiwa!!!

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

korang msti tau insomnia tu ape kan??
ade yang tak tau ek.. rasenye dah cukup femes pun perkataan ni,, 
pernah ade rancangan kot kt tv3 time muja mudo2 dolu,, hehe,,
errk,,, adakah muja sekarang suda tua??

ok,, secara ringkasnya insomnia ni penyakit susah nak tidur
penyakit ni kadang2 menyerang muja jugak walaupun muja seorang yang sangat suka tido awal
macam sekarang jugak
tak leh nak tido.. urrghh!!

 so,, what happens when insomnia attack?
  1. first off all, mesti kena marah ngan mukmin,, muja,, dah lewat,,, aku pn sengih je,, kadang2 rasa nak tipu,, tapi awal2 lagi dye dah sound jangan tipu,, takut gak aku,, dosa tau tipu2 ni,, kih3
  2. then, mukmin pun suh gi tido kalau tak dye pun start la nak insomnia jugak,, tiru orang je manjang budak tu,,
  3. lepas aku cakap tak nak tido,,, mukmin pn majuk,, then aku pun pujuk esoknya,, hahaha!!
  4. mula la banyak idea nak update,, update blog la,, update status kat facebook laa.. update twitter laa,, secret,, haha
  5. start la nak berblogwalking la, stalking fb orang la, tengok2 gambar la,, makin syok,, makin tak nak tido lak mata ni,, pissed off!
  6. esoknya,, disebabkan insomnia yang dicari sendiri sebab masyuk sangat bersahabat ngan laptop, mula la nak bangun lambat
  7. then dengan malas nya gi kelas sebab rasa cam baru sejam tdo.. nak tido lagiiii!!!
  8. after that,, lecturer pun mula la,, muja,,, muja,, sebab nye nak caution,, asyik tersengguk je sape suruh??
  9. muja pun sengih2 jela,, dah nak wat camne?? memang salah kite pun,,
  10. korang cari la sendiri ye ape yang korang buat time korang dilanda insomnia,, muja kasi chance,, hehe



No comments:

Post a Comment