ape aku wat di rumah kalau cuti? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, October 22, 2011

ape aku wat di rumah kalau cuti?

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye u ollz!!!
korang wat pe time cuti ek?
muja tetiba je terpikey nak wat entry nih,,
almaklumlah,, cuti 9 hari kan,,
sape tak happy,, korang yang tak cuti boleh la nak jelez tanpa segan silunye
termsuklah mr mukmin,, heee
nak gtau ni,, tu pun kalau korang nak tau,,,
kalau korang tak nak,, sila ikut nasihat yang diberi di bawah header,, hee~~

  • bangun pagi tengok berita sebab kebetulan kua channel berita,, umi kan tengok berita malam,, so,, dapat la jugak ilmu sebab rasa malas yang amat nak tukar channel bile remote abis bateri
  • mandi mesti kena lambat,, ala,, kt umah kan,, time ni la nak jadi busuk banyak,, kat ipg hari2 kena bangun awal,,, seksa nokkk,,, kat umah ni la nak jadi pengotor pun,, kat mana agi
  • berfacebook and berblog,, silih berganti,, kadang2 je youtube menyelit,, tk minat sangat video,, yang pasti,, berblogging, berposting and berblogwalking jadi prioriti sekarang,, hehe.. blog muja,,, muja pnye suke la,,
  • yang ni bukan major aktiviti,, tapi,, ade la jugak,, kemas2 rumah cikit2,, nak tolong umi banyak2 tak boleh.. ari tu menyapu sikit,, then umi cakap biar dia je sapu sebab muja nak sapu sume benda padahal bukan sampah pun,,, alahai,,,
  • texting,, nak texting ngan sape agi kalau bukan budak busuk yang dok nun jauh di kuala lumpur,, dye ni la buat cerita muja dah wat huru hara kat cyberjaya sebab busuk tak mandi..
adakah anda rasa ini patut?????

2 comments:

  1. hepy holiday..ok lgi kak muja cuti 9 hari..nie yg cuti 3 bln..melangok jah kat umah...
    nway still kena m'hargai cuti yg dibagi..6t klu x bagi cuti lak..merungut..skrg owg dh bg cuti 3 bln..enjoy jer lahh..hehe..

    ReplyDelete
  2. hehe,,, tapi cuti yang cam 9 hari ni lagi best,, nikmat banyk,, yang 3 bulan mesti rasa cam nak hantuk kepala kat dinding sebab boring sangat,, hee

    ReplyDelete