ape gunenye ade nombor kalau nak di'unknown'kan? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, October 25, 2011

ape gunenye ade nombor kalau nak di'unknown'kan?

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

geram ni..
saaangat geram,, ish!!!!!!!
orang dok tengah sedap tido tetiba je bunyik call
dem!!!
orang nak tdo tau!!!
ingat kan mukmin,, tetiba unknown number
dah la kejap je bunyik nye

aku ni dah la cepat curious
start la nak tau sangat2 sape
dem 2!!!

tapi tidoku macam mana???
ganti balik!!!!
dah tak ngantuk sebab ko ni tau tak????????????

2 comments:

  1. betul betul... benci tul.. ingat senang ke nak tido balik..kannnn

    ReplyDelete
  2. sbnrnye sng je,, kjp je dh tdo balik,, kih3,, saje wat emo ckit,, ckiiiiiiiiiiiiit je, :D

    ReplyDelete