benda yang muja tak berapa rasa patut ade kt blog. hanya pendapat peribadi muja.. :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, October 23, 2011

benda yang muja tak berapa rasa patut ade kt blog. hanya pendapat peribadi muja.. :D

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

ok,, sebelum ape2,, muja nak gtau je,,

muja tak suke la nak klik banyk2 kali,,

dan benda yang muja senaraikan kat bawah ni,,
memang benda yang kena gerakkan and tekan mouse banyak kali before boleh masuk blog tu,, urgghhh!!! *geram ni tau tak??

  • paling rasa 'down' kalu terbaca benda ala2 cmni 'tekan sini kalau nak masuk' lepas click kat link blog,, urrghhh.. memang la rasa cam canggih manggih and cuter mute,,, tapi still muja rasa cam tak perlu pun,, bila orang dah click kat link korang,, maksudnye dye dah memang nak msuk dah tu,, tak perlu nak click-click dah,, letak welcome kat header pun boleh,, TAK PERLU MUJA NAK KENA CLICK,, ye dok? hehehe
  • paling rasa 'ape ni??' kalu bukak blog tu,, and kuar 'enjoy your reading. happy blogging'.. pastu kena tekan ok,, tekan lagi tekan lagi,, yang pling geram pasal benda ni,, kalau kite open new tab sambil tunggu blog tu loading,, tibe2 tersekat page yang baru nak bukak tu n kua benda ni,, ade yang tak cukup satu,, 2 dye letak benda nak welcome ni,, geram sampai meleleh air mata tau dak,, uwaaaaaaa!!!
  • paling rasa 'berapa kali nak kena click ni' kalu bukak blog then keluar 'sila like fanpage' or ape2 jelah,, something2 and so on,, kali pertama boleh la kan,,, tapi bile blog tu,, kite bukan terjah sekali,, berkali2,, tambah2 kalau kite follow blog tu,, like fanpage kan sekali je,, tak perlu pun banyak kali,,, then apabila setiap kali bukak blog tu,, kua benda ni,, terus rasa,,, 'malas dah nak bukak blog ni. dok like fanpage dye je keje'
  • paling rasa 'what the tuuut' kalu kite bukak banyak tab, and bile bukak tab yang kite dah kua,, kua bena 'ENERGY SAVING MODE'.. benda ni la paling tk leh blah,, asyik kena gerakkan mouse je,, tengah kite syok bace tibe2 kua benda hitam nih.. untuk pengetahuan,, dah ade beberapa blog yang tibe2 ade masalah sebab benda hitam ngok ngek ni,, kalau ade kat blog korang,, muja nak nasihat,, BUANG CEPAT-CEPAT!!
  • lastly,, muja geram sangat bile muja bukak blog tu tetiba pecah gegendang telinga dengar automatic song dye tu,, OMG... bukan ape,, kalau muja online tengah malam.. sure nak senyap2,, kalau lagu tu lagi yang irama slow tak pe agi,, kalau rock and kuat gler?? rase nak hempas je laptop kasi henti,,,, pastu bile kiter bukak banyak tab untuk bace entry2 dye,, lagu keluar untuk setiap tab,, AAAAARRRGGHHHH!!! terpaksa pulak muja tekan mute kt laptop ni. ape kate korang jangan letak lagu ni? kalau letak pun,, letak yang tak auto? ok tak? heee,,,, :D
seperti biasa,, muja nak mintak maaf kalau ade korang terasa ke ape,,
im just sharing my thoughts and opinions,,,
kalau rasa boleh diterima,, boleh la apply kat blog korang,, heee
peace no war and happy blogging!!
:D

2 comments:

  1. btul tu...sokong...membantutkan bw kita dgn mende2 tu..

    ReplyDelete
  2. tq sebab sokong,, tapi yang top of the list memang lagu otomatik tu r,, grrr,,, tlong la buang,, sian kt muja,, nak bace pun susah,, kang muja tak bace kang,, bajet pnting lak muja ni,, hehehe :D

    ReplyDelete