bloglist rajin je buat,, lifelist tak nk ke? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, October 26, 2011

bloglist rajin je buat,, lifelist tak nk ke?

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

lifelist muJA<< tak janji akan buat takut tak buat nanti jadi orang munafik
  • nak jadi hamba ALLAH yang berjaya di dunia dan di akhirat.. insya ALLAH
  • nak jadi umat NABI MUHAMMAD SAW yang berusaha mencontohi sunnahnya.. insya ALLAH
  • nak improve ibadah setiap hari,, nak jumpe YANG MAHA PENCIPTA tanpa rasa malu di hadapan-NYA.. insya ALLAH
  • nak jadi anak yang berbakti kepada kedua-dua ibu bapa.. umi,, abah,, sorry for everything,, insya ALLAH
  • nak jadi pelajar yang dapat anugerah dekan.. kena belajar sungguh2 dlu.. insya ALLAH
  • nak jadi bloggerz yang menulis untuk kebaikan,, tak nak ulang kesilapan lama.. insya ALLAH
  • nak jadi TEACHER yang disegani dan mampu mendidik dengan baik.. insya ALLAH
  • nak jadi isteri yang solehah.. nak suami soleh jugak,, insya ALLAH
  • nak jadi ibu yang mithali.. nak anak mithali jugak,, insya ALLAH
sila wat2 lupe yang 2 last tu,, << malu siot,,, tapi nak tulis jugak!!
hehe,,
chow!!

No comments:

Post a Comment