boleh ke muja follow ,,,,, ? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, October 21, 2011

boleh ke muja follow ,,,,, ?

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

before bace entry ni,,,
muja mohon maaf banyk2 berjuta2 melon kat korang yang akan terasa or wat so eva,,,
muja juz nak tanya pendapat,, n nak kongsi je,,,

bayangkan ek,, kite mesti banyak dengar pasal

'JANGAN MASUKKN GAMBAR AURAT DALAM FB'

'APA JADI PADA GAMBAR KAT FB APABILA KITA MATI'

for sure korang yang ade fb mesti pernah bace tentang ni kan,,,

MACAM MANA PULAK NGAN BLOG???

so,, sebenarnya,,
muja berfikir lame cikit kalau nak follow seseorang blogger
kalau muja rasa bloggerz tu tak menutup aurat sangat
(ayat cm keling tapi harap korang paham)

bayangkan lagi,,,
widget follower terpampang..
sume orang boleh tengok and click
and dorang click gune blog muja
muja yang memaparkan aurat mereka,,,

i am not saying that i am perfect..
cacat sana sini,, tak boleh dinafikan,,,
tak ke muja berdosa jugak kalau begitu jadinya?

muja rasa bersalah,,,
sekali lagi muja mintak maaf banyak2 kalau ade yang terasa ati ngan entry ni,,
muja tak tujukan kat sape2,,

satu lagi,, muja bukan nak jadi orang yang suke boycott,,
but i am just curious,,,

cume tibe2 terfikir,, renung2kanlah juga k,,,


No comments:

Post a Comment