bukan semua tak baik!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, October 02, 2011

bukan semua tak baik!!!

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

kalau ari tu muja tulis pasal geram kat post ini
sebagai budak asrama jugak ade kebaikannya

ok,, ni muja list

  1. dapat elaun banyk2 tiap2 bulan (untuk pelajar ipg cm muja..) cikit ek?? baik sikit tapi ada.. korang hado??
  2. dapat dok asrama.. tak yah bayar sewa rumah cekik darah sampai kering.. bayara dok asrama jauh lagi murah la kan kalau nak banding ngan dok rumah sewa,, kebuluran aku sebab nak save,, huh.
  3. keselamatan pun lagi terjamin,, pak guard yang baik and hensem tu pun salu ade.. ronda2 bagai,, rasa save ckit,, nak nak bagi pmpuan cm muja ni,,, (jangan pak guard buat onar sudah)
  4. kurang ckit bebas2 ni,, kan ade warden,, hep,, pak guard,, so tk de la bebas sangat,, t tak terkawal,, memang la cari nahas tau,, tut2,, tuuuuuuuut (function disabled!)
  5. bleh hidup ramai2 sangat,, kalau rumah sewa dalam 12 orang je,,, korang bayangkan dalam asrama ada brapa orang,, tak dela boring,, tapi ade gak yang tak suke hidup ramai2,, terpulang kat orang tu jugak la.
  6. time free,, bleh tgk tv ramai2,, pastu brtempik la melaung la melolong kemain bagai,, tapi,, err,, kadang2 sakit ati gak,, orang nak dengar tv laa!!! (jerit dalam hati)
  7. kalau pagi2.. bangun lewat (salu pukul 7 time ABC.. Hehe).. sempat agi gi kelas sebab asrama dekat ngan kampus,, best!!!
  8. walaupun wifi kena sekat,, adelah jugak wifi free,, ye dok??
  9. cafe pun dah ade.. dalam kawasan kampus,, so,, tak payah susah nak kua bagai,, abis minya kete,, just jalan 599 langkah je,, dah sampai,,
  10. cam biasa,, lu pikey la sndiri!!
chow!!!

No comments:

Post a Comment