dalam banyak2 stesen tv,, muja paaaaling suke,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, October 23, 2011

dalam banyak2 stesen tv,, muja paaaaling suke,,

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hey u ollz!!!
korang dok wat pe?
dok tengok tv ek?? *sme la kite,, hehe

so,, ari ni,,, muja nak gtau pulak bout

MY FAVORITE TV STATION

of course la my dearest


kenapa muja suke? alaa,, malu la nak cter,,,
eh.. nak tau gak ek,, yela2,, kih3 << gelak gedik yang amat

  • tv3 memang best!! memang secara general nya,, tv3 dah memang best,, tak dapek den nak nolong,, nak wat cmne dah muja memang rasa tv3 ni best kan? macam jugak kalau korang suka makan petai,, ape kite boleh buat,, korang tetap suka makan petai,, there is no need of 1000 reasons for us to love something or someone because we can just simply love them.. :D
  • tv3 punye kualiti gambar memang best!! jelas,, terang,, and nyata.. tak sokong muja?? ok,, korang boleh wat experiment,,, amik 2 tv,, letak sebelah2,, suh adik korang bukak tv3 kat tv pertama and channel lain kat tv kedua,, confirm!!! korang mesti boleh teka punye,,, caya la sama waaaaa,,,,
  • tv3 punye program sumernye memang best!! btol ni,, tak tipu langsum,,, program cam bersamamu, 999, melodi, wanita hari ini, nona, vokal, alhidayah, alkuliyyah, sume best!! tak terhitung!!! jadual and arrangement untuk setiap program pun cam sesuai je nang masa,,
fuuuh,, boleh menitis tup tap tup tap air mata time tengok program bersamamu,, isk3 terus teringat lagu wajah, jaclyn victor,, :D
  • tv3 punye drama memang best!! part cerekarama kalau dok umah memang tak leh miss,, kalau cerekapilihan ari jumaat dok tercongok je depan tv.. tu tak termasuk samarinda ngan lestary,, muahhhxx!! marvellous kot,,, KECUALI,, bab drama time maghrib tu,, spoil tol laaa,, dah la drama SOFIYYA tu best,, aiseyman,,,,
antara drama yang gler punye hot kat tv3,,,, <3 <3
  • laaaaaaaaaast sekali,, sebab tv3 ade anugerah skrin yang saaaaaangat cool
hehe,,
so,, tv station mane yang jadi favorite korang???

5 comments:

  1. Saya setuju~

    TV3 memang best
    Gambar lagi clear dari RTM

    ReplyDelete
  2. bile la rtm nak upgrade,, sdey nou tgk rtm punye,, crite best pn jadi tak de mud nak tgk,, :D

    ReplyDelete
  3. Saya Tak Setuju

    Why Must Compare With RTM ?

    Ngok Ngek.....

    ReplyDelete
  4. helo,, dlm entry ni tak tulis pasl rtm pun,, cume terkilan.. n tertanya2 bile rtm nak upgrade.. itu aje,,,

    ReplyDelete
  5. Biar la RTM nk teruskan dgn cara klasik. Paham !!!

    ReplyDelete