di saat aku mencintaimu,,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, October 20, 2011

di saat aku mencintaimu,,,,

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye u ollz!!!
malam ni muja nak tulis idea yang datang daripada lagu plak,,
and lagu yang menjadi pilihan hari ini ialah

DI SAAT AKU MENCINTAIMU by DADALI
ok,, what do i do when i was loving them before,,, *them???
ye la,, muja dah campur2 citer muja ni,, hehe

yeah,, it is a little bit secret,,
but,, i really dont mind to share ngan orang yang bace entry ni,,

di saat aku mencintaimu kan,,,:
  • aku ade diari yang ade penuh dengan nama dye,, ade 3 diari,, lepas dia dah tak de,, diari pun dah tak de,, ada sorang kawan muja pernah baca diari muja and wrote something in it,, hehe.. memang syok tulis diari time tu,, benda yang nak cakap tapi tak terucap,,, terjumpa kat mana,, pakai baju ape,, warna apa,., kat mana,, no untuk larian yang sama ngan dye pun lekat kat situ,, hahaha!!! rasa sangat bodoh la kalau dikenang2.. alahai,, sekarang,, aku ade blog,, and hari2 mukmin baca,, lagi bermakna,, sume mukmin tau,, tak perlu nak simpan2 dah,, hehe
  • kat dku besar kat UNI MALAYA tu,, memang tak fokus ar study.. tambah2 time bio,, alamak,,, mata tengok ko je,, dah sape suh ko encem sangat?? hahaha,,, tapi tak pe,, minat camtu2 jer,,, tak de sampai tinggal barah dalam hati,, jangan risau k,, and tak sampai tahap nak ngorat bagai pun,,, cakap pun tak pernah,, huhu,, ade ati nak suke,, terjumpe pun dah terketar2,, bile ntah muja ni nak berubah,,, kuang3.. sekarang belaja dalam kelas,, hari2 pandang muka classmates,, and dont worry,,ade 6 orang laki je,, tak sempat nak suke,, hahaha
  • aku ade tengkorak warna hijau yang ko bagi dulu,, maybe ko dah lupa,, haha,, tengkorak tu la yang sentiasa ade ngan aku time tido bagai,, roommates aku mase tu suke sorok benda yang glow in the dark tu,, aku plak mula la kelam kabut cari sana sini,, memang aku clumsy pun,, letak barang merata,, hehehe,,, sayangnya,, tengkorak tu pun dah tak de,, memang dah takdir aku ngan tengkorak tu berpisah,, hehehe.. sekarang aku ada shawl pink,, hehe,, tq orang yang bagi tuu!!!! love the shawl so much!!!
  • ingat lagi tak lagu 1234?? ko dedicated kat aku dulu,, honestly,, aku tak suke sangat pun lagu tu walaupun ia memang sweet and romantik gler+video klip yang simple,, tapi,,aku paksa gak la telinga ni dengar lagu tu,, sebab,, yelah,, orang tersayang suh dengar,, dengar jelah,, hehe,, sekarang,, memang dah tak nak dengar dah pun,,, memang lagu tu tak best,, hahaha... baik la aku dengar lagu PERMATA YANG DICARI dedicated by mukmin,, lagi best,,,!!! hehehe << gelak gedik,,
  • aku ade album gambar yang banyak jugak kaitan ngan dye walaupun memang tak de sangat gambar dye,,, pembungkus sweets.. kad raya,, kad birthday.. kad mintak maaf,, gambar kitorang yang dia bagi yang written something kat belakang.. sume letak dalam album ni,, sekarang,, sume dah tak de,, tak leh nafikan menyesal jugak buang semuanya,, tapi,, kalau simpan,, lagi la terkenang2,, baik buang,,, ye dak?? sekarang,, dah ade beberapa gambar aku yang mukmin edit.. lagi menarik n best terutama gambar aku ngan hulk,, *korang ade ke,, hehe..
  • aku ade semangat yang kuat nak gi padang,, kalau ko baca entry ni,, mesti ko tau nape,, hahahahaha
  • ingat agi tak kite jumpe first time kat cyber cafe then aku lari pulang ke rumah?? haha,,, cam orang giler dah,, neves wei kalau jumpe ko,, ko tu datang tak gtau sape suruh,, terkezut,,, dah la fes time jumpe time tu,, ni sume huda la punye pasal,, dye gtau ko aku ade kat situ masa tuh,, aiyaa,,, sekarang g cc tu pun dah tak rasa nervous cam dulu dah,, dah tak rase pape pun,, dont worry k,,, hehe

tak leh lebey2,, ni pun dah banyak terlebih dah,, haha,,
len kali kite berjiwang lagi k,,
chow!!

DI SAAT AKU MENCINTAIMU,,,

Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

jom lupekan yang lama,, banyak lagi yang menanti di hadapan,,
happy blogging!!! < 3 < 3

No comments:

Post a Comment