i love my new header!!! hahaha.. memang muja tak tau malu pun,, hehehe - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, October 24, 2011

i love my new header!!! hahaha.. memang muja tak tau malu pun,, hehehe

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

weh,,
nak tanye korang,,
comel tak new header muja??
hahaha
dalam banyak2 header,,
ni la header favourite,,

why does it become my favourite??
  • unique!!! sape lagi yang boleh pegang hulk yang besar tu tbe2 jadi same saiz ngan muja je?? haha,, saaaaaaangat bangga tau!!! ko hade?
  • mukmin ngok ngek yang edit,, tak de keje bebeno dye tu,,, walaupun entah pape,, kena suke jugak la kan,, kuang3,,,
  • selain MUKMIN,, muja pun edit juga gambar yang dah diedit tu,, letak api,, rumah,, tulisan,, caption,,, matahari tu pun muja yang letak jugak tau,,
  • SELAIN mukmin ngan muja,, hana pun ade menyumbang,, dye yang suh letak riben kat kepala hulk ngan bintang kat shawl muja tu,, haha,,,
lastly terhasillah MASTERPIECE tersebut,,, hehe

korang suke tak?

hahaha
until now i just cant stop laughing!!!!

4 comments:

  1. ske hati orang la!!!!!!!!!! wekkkkkkk!!!!!!

    ReplyDelete
  2. hulk ada reben kat kepala..cute...hahahah

    ReplyDelete
  3. sebab tu la header ni special,, hana suh gtau,, reben tu dye punye idea,, ahahaha

    ReplyDelete