i love you like a love song,, < 3 < 3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, October 22, 2011

i love you like a love song,, < 3 < 3

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye u ollz!!!!!
di pagi hari yang tak berapa nak cerah lagi ni,,
muja nak kongsi ngan korang lagu yang pelik lagi ajaib ini

LOVE YOU LIKE A LOVE SONG by Selena Gomez,,,

kenapa pelik dan ajaib??
  • kenapa nak love someone like a love song,,? kalau setakat sayang cam sayang kat love song,, sayang seminggu jela,, tak paham tol muja tajuk lagu ni,, tetiba je,, nasib baik la sedap didengar,, kalau tak,, cam sangat2 aneh,, sebab sedap muja dengar la jugak,, hehe
  • kenapa hero for it's video klip tu nampak tak sesuai sangat?? selena tu gak budak hingusan ala2 mukmin lagi,, tetiba hero nya cam atuk selena.. ngan rambut panjang puteh bagai?adakah itu sesuai?? selena pun nak jadi lady gaga gak ke?? tk mo!! lu pkeylaa,,
kenapa hero ini yang dipilih?? justin bubur tu kan ade??? urrghhh!!! spoiled!!!
  • starting video klip tu lagi pelik,,, tak de motif rasanya,, selena di ajak nyanyi karok atas stage,, jadilah video ni sangat amat sekali la tak real,, cam cerita di sebalik lagu tu dah takde,, sekali lagi,, nasib baik lagu ni sedap amat,,
sorry k kat sume peminat lagu ni,, pape pun lagu ni tetap hitzzz meletooopp!!!

korang nak dengar lagu ni tak? ok,, scroll kat bawah sekali,, tengok sidebar.. belah kiri tu,,, tekan play,, dengar la puas2 lagu best and pelik ni,, hehe

the-lady-gaga-will be,,, and i dont want that,, :'(

"Love You Like A Love Song"

[Verse 1]
It's been said and done
Every beautiful thought's been already sung
And I guess right now here's another one
So your melody will play on and on, with the best of 'em
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again
And I want you to know baby

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

[Verse 2]
Constantly, boy you played through my mind like a symphony
There's no way to describe what you do to me
You just do to me, what you do
And it feels like I've been rescued
I've been set free
I am hypnotized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful
You are... And I want you to know baby

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

[Bridge]
No one compares
You stand alone, to every record I own
Music to my heart that's what you are
A song that goes on and on

[Chorus]
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby
I, I love you like a love song, baby

I love you...like a love song...

2 comments:

  1. Ni lagu favourite saya . Comel kan penyanyi nya ^_^

    ReplyDelete
  2. muja pun suke amat lagu ni,, best sangat!! :D

    ReplyDelete