ive never been here but it is a wonderful one. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, October 28, 2011

ive never been here but it is a wonderful one.

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye u olz!!!!
hari ni muja nak kongsi gambar yang kawan muja, nurul kamilah mat kamil kat canada tag kat facebook..
kenapa muja nak kongsi ek?
sebab ni blog muja,, hehe
sebabnya jugak,, for me these pictures are so nice, gorgeous and marvellous,,
kalau tak caye tengok ar
i definitely should visit canada one day,,
chewah,, ku bajet duit berkepuk2 dalam akaun bank islam.. hehe
enjoy!!

see her walking alone there,, memang cari penyakit la saim aku sorang nih,

ni memang species gambar tak dapat kalau amik kat malaysia,, wonderful!!! i love the blue sky,, <3

kalau la guweh di sini,, memang guweh tak lepas peluang mandi kat sini walaupun kena sorok-sorok sikit,, manala tau,, kawasan larangan bermandi-manda
suke gambar ni sebab nampak macam nostalgik,, kam.. ti aku gi lawat mung,, kito jaley tepak ni deh,, aku keney ngey tepak nih,, srupo daley novel mung mulo,, hik3



No comments:

Post a Comment