Kalau pasangan CURANG,, (second part) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, October 18, 2011

Kalau pasangan CURANG,, (second part)

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

ok,, previously,, muja tulis pasal
curang tapi still nak << klik jangan tengok je,, :D

sekarang.. muja nak tulis pasal ni plak..

PASANGAN CURANG, ADA SAPA-SAPA NAK TAK?

  • bila korang dah konfem DIA CURANG, korang jangan bagitau agi dye bahawa korang dah tau,, RUGIIIII.. nak tau sebab ape? hehe,, korang still tak amik kesempatan sepenuhnya,, time ni la korang nak amik something setelah sayang dengan seikhlas hati before this. before korang gtau, korang suh tahan dulu seminggu.. ajak dye gi makan tempat best2,, tak main r kat kfc or mcd.. pergi GOLDEN PALACE ke, KELANTAN DELIGHT ke, WATERFRONT ke.. baru tak rugiii,, hehe.. putus tapi kenyang,, :D
  • jangan declare putus lagi sebelum wat yang ni. kalau dulu korang salu cakap camni ' Takpe, I guna duit I je beli kasut ni. U simpan duit U untuk majlis kite nanti k.. (sambil sengih terharu dye nak belanja)', sekarang korang kena cakap camni selang lima minit ' I nak beli kasut kt BONIA. I nak beli beg PRADA. I nak beli set sofa kat IKEA. I nak beli PLASMA TV cap SONY ' ha,, ni baru UNTUNG DALAM RUGI,, kih3
  • sebelum korang declare putus.. korang mesti gaduh2 dlu kan? time tu,, korang gtau dulu sume yang korang tak suke pasal dye. contoh ' u tak pernah ncem/cantik di mata i. dah lama i nak buang relationship status kat fb malu orang kenal u . i tak pernah suka bau perfume u yang macam kambing. i nak muntah tengok u pakai tie pink ngan baju hijau. i meluat tengok gambar u pose mulut muncung kat facebook you tu. i tak suka pun orang pendek daripada i. lastly, i nak putus dengan u!' jangan tunjuk pun kita sedih ke ape ke,,
  • korang gi jumpa orang yang tak reti malu rampas pasangan korang tu,, tampar kencang2!!! tak rock kalau takat tarik2 rambut,, (tapi kalau nak gak guna cara tradisional ni,,, tarik sampai botak je trus,, hehe) jangan lupa amik lajak satu depa dulu,,, then guna inertia sepenuhnya! tengok berbekas tak lima jari korang,, kalau tak de.. ulang sampai ade,, baru puas hati,, kalau boleh buat sampai leher dia terkehel seminggu,, haha!!!
  • kalah korang baik,, sila jangan apply sume di atas,, hehe
thank you for reading.. daa <3 <3

bace yang part 1 di sini k.. :D

No comments:

Post a Comment