kenangan tak terlupakan? kongsi di sini. :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, October 13, 2011

kenangan tak terlupakan? kongsi di sini. :D

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye3 korang!!!!
today kan,, muja nak share kenangan muja time kecik-kecik,, 
inspired by 
rasanye pernah je muja share benda ni,,
tapi tak salah kan kalau kite tulis banyak kali,, hehe

campaign image

dlu kan mase kecik,, muja suke sangat makan eskrim
masa tu tak perlu pikey pasal gemuk ke,, comot ke,, tak kisah,,,
asalkan eskrim,, sume muja bantai.. hehe
kalau time makan eskrem tu kan,,, tak perlu risau ar,,
memang dah normal kalau daripada baju puteh bertukar secara magicnye kepada warna koko
hijau, pink, hitam (eh,, ade ke?)

tapi masa muja kecik2 dulu.. tak rasa pun penting nak amik gambar
time dah tua2 and bongkok2 ni la rasa rugi plak,,
mesti lawak gler kan time tu.. huhuu,,,
tak dapat nak bayangkan betapa comotnye,,,
wakkakaka!!!
kalau dapat eskrem yang harga 50 sen dah rasa glamour sebab orang lain punye 20 sen je,,
memang aku gler glamour!! haha
yang 50 sen special ckit sebab eskrem tu dok dalam roti,,
best tak terhingga la rasa masa tu,,, huhuuu
rasa kaya pun ade,, kuang3


satu lagi,, kalau kite je yang dapat
mesti segerombolan askar pun menyerbu pak cik jual eskrem atas motor tu
mula la melolong nak jugak,, hehe
budak2 memang banyak cekadak sebab makan cempedak,,,

so,,, jom kite gune kamera kite dengan sebaiknya,,,
sebab masa lalu adalah kenangan berharga yang tak kan terlupakan
walaupun dah berlalu,, kita ade kamera untuk kite abadikan kenangan itu,, :D

sambil mengimbau kenangan,, boleh la kite dapat hadiah lumayan lagi,, fuyooo!!!



1st Prize:

Olympus PEN Lite E-PL3 Kit



2nd Prize:

Olympus PEN mini E-PM1 Kit



3rd - 5th Prize:

Olympus PEN carry-all bag


lumayan tak?? rasa cam gatal2 tangan tak nak dapat hadiah2 coolz gler nih??
sume orang ada chance nak menang k,,
so,, click k,, join la sebelum terlambat,, hehe
daa,,,


2 comments: