kisahku dan cermin mata. maluuuuu!!!!a - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, October 29, 2011

kisahku dan cermin mata. maluuuuu!!!!a

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D


tadi muja bace blog blogger hot setap,, yuyu zulaikha

kisah dye tersalah orang,, tetiba lak teringat zaman moda-moda doluuu

huhuuu


as you all know<< kalau tak tau.. time ni la nak tau k,,

muja ni rabun tahap dragon ballz,, err,,,

yer,, i am a short-sighted

sebolah mata muja ni power dye 400

kalau darab dua mata,, jadi la 800

kena cari 200 je agi nak jadi seribu<< tengoklah laptop lame2,, huhuuu


mula2 pakai spec dlu,, memang la suke sangt letak merata

tambah2 time dok dalam jamban

kadang2 kat atas tangki,, atas dinding pemisah antara 2 jamban<< budak dok asrama mesti tau,,

so,, salu la hilang,,>> yer,, salah sndiri


disebabkan ketragikan mata ni,, salu la tertukar orang,,

huh!!

yang pling truk mestila tertegur orang yang macam musuh sndiri

CAN U IMAGINE???


tempat:

masjid


masa:

otw g tangga masjid nak turun.. nak g prep class,,


kejadian:

tepuk bahu manja2,,, orang tu berpalina


oh la lalalalala


aku tersengih lalu said sorry dengan muka yang sangat hampeh,,,


pernah tak jadi kat korang??

malu tahap nak sumbat muka dalam lubang jamban.


happy blogging!!


No comments:

Post a Comment