lagi citer pasl ANGRY BIRD!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, October 21, 2011

lagi citer pasl ANGRY BIRD!!!

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye3!!!
kalau la blog muja ni ade stalker tetap (mukmin is one of them,, hehe)
mesti dorang pernah baca pasal ANGRY BIRD kat entry iNI

sekarang muja nak kasi heboh pasal ANGRY BIRD LAGI..
(orang : ko ni muja,, tak hbis2 angry bird,, muja : blog aku,,, suke ati aku laa,,, wekkkk)

tapi versi ni,, dye lebih kepada ba*i kecik tu,,,
ntah la,, mybe dorang pun nak glam cam angry bird jugak,, hehee

campaign image

so,, WAHAI PEMINAT ANGRY BIRD sekalian
kalau korang tak try benda ni,,
tak yah nak rasa bangga2 riak2 cakap korang minat gler ngan angry bird
korang juz cakap2 je kan??
so,, kalau korang minat,, memang korang kena try benda ni
harus (nak gune wajib sebenarnya tapi tkut,, heee)

try it now!!
daaa... <3 <3

No comments:

Post a Comment