malaysian banyak cuti, aku suke. tq. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, October 29, 2011

malaysian banyak cuti, aku suke. tq.

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D


ari ni dah kena balik ipg,,

one word to say


MALAS!!!!!!!!!!!!!


tak tau la aku ni,,

makin hari makin malas,,

kerje for language development tak buat agi nih,, haizzz,, geram tol

pastu ari kamih ni balik umah lagi,, cuti 4 hari,,

> tibe-tibe rasa bertuah dok kat malaysia sebab banyak cuti<


sekarang dok pikey cara nak kumpul duit.. hehe

dah nampak dah cara dye,,

ti cuti sekolah budak2 hujung taun ni aku nak kjer,,,

>sila doakan umi bagi,, kalau tak aku bom!<


kenapa yang aku bersungguh sangat nak berjimat ni,,

sebab aku nak merasa beli gadget mahal hasil usaha sendiri,,

mesti extra sayang kat benda tu kan? tol tak?


aku dah cukup manja selama ni,, time ni la nak berdikari sikit

doakan aku!!


happy blogging!!! <3

No comments:

Post a Comment