muja, hulk and mystery,,,, can u help me solving this? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, October 21, 2011

muja, hulk and mystery,,,, can u help me solving this?



assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye u olz!!!!!
setelah banyak sangat halangan nak upload gambar yang saaangat precious ni,,
AKHIRNYA,, berjaya jugak,,,

halangan pertama;
broadband maxis dah habis quota,,
so,,
memang susah amat or kebarangkalian yang sangat sedikit untuk berjaya

halangan second:
wifi kat ipg tu,, uhuk2,,
paham2 jela,,,
itu tak boleh,,
ini tak boleh,, bukak ni tak leh,, bukak itu takleh,, haisy,,, *sigh

halangan third:
ini salah sendiri,, macam2 muja delete daripada laptop muja,,
tanpa disedari muja terdelete skali ngan benda yang nak sambung wifi tu,,
kebenda entah,,

halangan fourth:
malasnya nak cari penyelesaian...
mukmin dah bagi file driver kt inbox yahoo,,
tapi tak terfikir lak nak copy msuk pendrive baru install kat lappy muja ni,,,
lastly..
rugi la jugak rm5 g anta kedai,, heee

so,,
korang nak tengok tak gambar ape yang muja berkorban jiwa raga nak masukkan ni?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
dont give up,,, its very near now,,, :D

-
-
-

muja with hulk???


ni la hasil kerje mr mukmin yang katanya,,
hobi terbaru dye adalah,,,
menggunakan adobe photoshop nya untuk mengedit gambar muja,,,
wekkkkk untuk dye beramai2,,,

1

2

3

blueeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkk!!!!!!

btw,,, tagline muja and hulk jangan dilupa

you wont like us when we are HUNGRY,,
O YEAHHH,,,

before lupe,, muja nak kongsi sesuatu yang misteri tentang hulk,,
lecturer muja yang tanya kitorang,,,
mmm,, muja pun pikey punye pikey punye pikey

tapi tak dapat tau jugak jawapan dye,,
dah tanya orang lain,,, tk dapt jugak
nak tanye pembikin cerita ni,, tak de no hp dye,,

haisy,,, camne ni???
harap2 korang memang nak tau and boleh tolong muja menyelesaikan misteri ini,,

ok,, inilah misterinya...

-
-
-
-
-
-

mengapakah hanya seluar keciknya je yang tak koyak time dye menjadi hulk???

No comments:

Post a Comment