perihal telefon lampu suluh,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, October 25, 2011

perihal telefon lampu suluh,, :D

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

di entry ni muja nak gtau RAHSIA BESAR...
besar dye tu,, besar yang amat sangat sekali besarnya

MUJA GUNE TELEFON LAMPU SULUH << rahsia besar

alaa,, tak canggih tul,,, pehal??
anak doktor takkan tak de duit kot,,,

hehe

ade sebab la muja pakai hp ni je,, sebab2 nya adalah
  • hp c510<< pling canggih muja pernah ade,, dah kena curi time muja kat UNI MALAYA,, sedey amat tau,, masa tu baru berapa bulan je gune,,, masa tu pun muja dah ade hp lampu suluh pertama,, pun kena curi pada masa dan tempat yang sama,, yer,,, salah muja,, yer,, muja yang letak merata,, ok,, next.
  • sejak ari tu,, muja pun dah fobia la nak beli hp canggih yang tak secanggih mana pun,, takut hilang lagi,,,, so,, muja pun beli satu lagi hp lampu suluh,,, senang guna and tak canggih,, less risk to get stolen,, hehe
  • hp ni murah,, sebab yang sangat kukuh sebab muja kedekut,, done,, kalau hilang pun tak de la terasa sangat,, tapi kan,,, muja beli ni dah kire mahal tau,, rm100... jahat punye orang yang jual ni,, sbb time tu adik muja cakap.. rm68 pun dah boleh dapat,, cisss,,,
  • sebab hp ni boleh wat baling anjing,, malang tak berbau kan? kenapa?? yer,,, dah berapa kali ntah hancur dan berderai,, kurobek-robek dye punye bateri pun still maintain,, ok je,, still boleh contact and texting 24/7 ngan mukmin,, tak de masalah,,, yes!!
  • keypad dye best,, kalau nak bandingkan texting gune c510 ngan gne hp lampu suluh dye,, muja memang prefer yang lampu suluh ni 10x ganda,, nak tekan pun boleh tekan sekuat hati tanpa rasa nak jaga takut colour dye hilang<< getah la katakan,,, time rasa nak marah,, keypad ni memang bestaaaa!!!!!
sebab yang tak de kaitan,, mukmin pun ade gak hp ni,, hahaha
ok dah,,!
t kalau dah ade idea,, muja tambah agi,, hehe,,,

No comments:

Post a Comment