recreational sports camping, 2nd day. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, October 10, 2011

recreational sports camping, 2nd day.

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

sory sebab gambar activity flying fox dlu yang diletakkan,,
yeah,, aku tau aku senget,, heehee.. :D

On the second day,, kitorang g jalan2 cari pasal lagi kat dalam hutan,,
Alahai,, penat kot,, tired,, exhausted,, shattered,, fatigue,,
Sumer berkumpul jadi satu,,
Huhu,,, ari ni,, my feet jadi habuan 2 ekor pacat,,
Ada jurulatih tu cakap,, pacat hanya hisap darah,, sebab dye jugak nak hidup
Camna lak ngan manusia? Manusia yang sebenarnya over,,,
Alamak,,,!! Terkena aku,, hehe,,
Betul gak tu kan,,,
Human are the over one.. but,, it is just a karma,,


antara tempat yang best kt agro

flying fox memang best!!! i'm flying without wings,,,

kat atas aku sebenarnya,,, tapi biarla,,, tak nampak, kih3

alatan yang tak leh tinggal,, see my hp there?

So,, back to jungle trekking day version,,
Of course unlike during our previous jalan2 yang malam tu,,
Time day trekking ni,,, we can see a lot of things,, aiyaa!!!
Pacat maaaa,,, manyak geli maa... tapi no hal r,,
Janji rock!!!
Yang best skali 2x n 3x nye,,
kitorang ade game masa kitorang rest kat Ground Zero
(tempat binatang berkumpul yang terbentuk secara semulajadi)
so,,, kitorang main game pemburu, api, and tsunami,,,
at first tertanya2 gak,, what the hell in this game,,, alamak,,,
tapi ternyata game ni BEST!!!!
Then,, yang kalah kena wat persembahan,,,
EXCLUSIVE FOR THE JUNGLIANS 
(betul ke term aku tu,, ahh,, lantak r,, asalkan orang paham..)!!
Yang tak tahan tu,, 
nyanyi lagu ipg... sepohon kayu,, aduyai,, tapi tetap best!!


makanan kat agro memang best!!! terrific~ ~ ~

stret aku pakai dua helai baju,,, panas,, tapi terpaksa,,,

random

me and buvana,, i love your hair in this pic!!!

me, buvana, syamimi

once again,, hehe,,, mimi,, npe ngn muka you tuu.. haha!!!

ada stress,,, kasut sume dah basah.. yuccckkkkss!!!!

nasib baik ade pondok ni,,, bleh gak jadi ampaian,, hehe.. spe tuu,,,

see the jungle?

kat padang kawat,,

me and intan nazira,,, yeah,,, she is a beauty i know.. :D

us again,,, pia!!!!


see the squirrel walking on the wire??? cute!!!!

we are exhausted!! dont disturb!!

pic-with-no me,, aku kan photographer,, *sigh

alang, syanim, bahij, an.

keshini, cha, bro suzilan.. bro.. tq for everything!!!

time kt ground zero,,, best!!!

padan muka kna denda!!! hahaha!!!

performance for the jungle!!! haha!!!

lagu ipg for hutanians,, hahahaha

ipg malaysia berikrar,, lalalalalalalala

During the evening,,, hujan turun cats and dogs!!!
Abih tents lencun masuk air..
So kitorang moved our stuffs at one place,,
Tapi,, activities tetap carried on macam biasa,,,
Our actual plan was,, the Explorace and Flying fox tu nak wat sekali gus,,
Tapi dah hujan,, so kitorang wat Explorace dulu dengan harapan hujan akan benti untuk kitorang buat flying fox...
Alhamdulillah,, Allah bagi jugak kami peluang buat Flying fox kat agro tu,,,
But that night, hujan turun AGAIN,,,
Aiyaaa,, so kitorang pun forced to sleep in the musolla la..
What can we do,,, sejuk sampai tulang hitam,, omg!!!
Dah la i only had sejadah to cover my feet,,,
Orang lain siap terketar2 lagi,, ish3,, kenangan!!!
Thats all for the second day.


chow!!


2 comments: