recreational sports, LAST SAD DAY,,, :'( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, October 12, 2011

recreational sports, LAST SAD DAY,,, :'(

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

walaupun dah agak basi and tak up to date
still i wanna share our last day in agro resort for our recreational sports..

kami giler lensa,,, hehe

ari ni aku nak story kat korang,, hanya BUVANA yang mandi pagi tu,,
hahahaha!!
kitorang sumer tk mandi ari tu sebab we were so damn cold that previous night
tk tipu at all youuuu,,,,
sejuk gler walaupun musolla tu bukannya ade air cond,, huh,,
tapi best!!

mukaku tak nampak sebab the sun was shining so brightly lepas hujan kemain the night before

bangun je terus performed our prayer coz we slept in the musolla,,
ramai2 kot tido,, pengalaman sungguh,,
ada yang mula2 tido horizontal,, bangun2 je dah pada kedudukan vertical,, haha
(im not included k,, :))
kitorang solat jemaah,,,
time ni la nak amik pahala solat jemaah,,
kalau kat ipg kemain liat kitorang ni,, hehe
jangan mara,,,

our bungalow-like-tent before kitorang robohkan.. sad,, sebab nak dirikan khemah sebesar tu susah kot,,, 10-men-tent tuu,, ko hado??

sebabkan it rained cat and dog the day and night before,,,
lepas je we had our breakfast,, 
kitorang pun terus lap2 and keringkan khemah before kitorang robohkan,,, sad..
macam banjir wa cakap lu,,,,
macam2 taktik dan teknik la kitorang gune nak keringkan khemah ni,,
cedok air guna recycled cup kua, then lap2 kan, 
then ain tonggengkan khemah tu so that air tu terkumpul kat satu bahagian,, 
senang kami nak lap bagai,,credit to ain,, bijak sungguh rumate ku,, hehe,,
korang boleh imagine tak??

sini la kitorang keringkan kitorang punye bungalow,, tapi time tengok kamera otomatik jadi seperti di atas,, kih3

lepas dah setel pasal khemah,,, kitorang pun kemas barang,,
clear kan that camping site bagai,,,

tertarik pulak nak amik gambar labah2 yang tertarik ngan khemah kitorang,,,

dah lame2 tu,,, kitorang bungkus la bungalow kitorang tu,,
cuak gak kalau tak muat,, t kena lipat banyak kali,, dah la besar..
capek dong!!!
tapi congrate sume!!!!
succeeded at the FIRST try,,!!!!

ni sebelum bungkus bungalow,, huhu,,,

sedey gak la nak tinggal tempat ni,,,
yeah,, i have to admit,,,
tempat ni so damn beautiful!!!
kitorang camping pulak sebelah ngan hutan,,, ish3
despite keseramannya,,, best!!!
dari camping site tu boleh dengar macam2 bunyi dari hutan you,,,
uk uk uk!!
hi hi hi!!
krek krek krek!!!
alaa,, lebey kurang camtu laa,, hutan kan,, normal laa,,,

camera is our friend!!!

kami allergic camera,, otomatik mulut muncung!!! hahaha!!!

patutnye kitorang ade sukaneka pagi tu,,,
tapi disebabkan ade projek lain yang nak guna bas sebelah petang,,
so,, kitorang terpaksa la balik awal daripada yang dirancang,,,
sedey sebab takleh main,,
gembira sebab boleh balik awal,, hehe

cheeeeeeeeeeeessssssssseeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

ni la lebey kurang pemandangan camping site kitorang,, kat tengah2 pun ada pokok,,,

bagi group bungalow kitorang,,,
masa otw datang situ,, kitorang naik bas tak de air cond
so.. yang masa nak balik ni,, berjuang abis abisan la nak dapat bas air cond plak,,
err,, yeah,, hiperbola sungguh ayat ku,, hehe
best la kitorang masa tu,,, tido tak hengat!!!
air cond kot,,, bas pun bas laa
hehe

tunggu penutup,, sume muka tak leh blaa,, nak senyum pun tak larat,,, tapi aku ngan camera still lagi mencari mangsa,, hehe

beg2 kitorang,,, huh!!! cam nak berkhemah setaun kot,, hehe

ni la classmates aku,,,, :D

our beloved lecturers.. tq for everything,,, :)

cek muhammad nor memang style ngan i pad dye,,, wah!!! canggih gituuu...

cek norlan ngan decorder dye,, canggiiiihhh!!!

then finished la kitorang pun pulang ke ipg unwashed..
sampai je ipg,,,
aku mandi then terus bersiap untuk g main basketball,,,
best!!!
lepas gian kot,,,
lamenye la tak main full court!!!
orang lain dok tido dah penat2,, aku g cari penyakit,,,
lagi sakit2 badan,,
tapi tak pe,, puas ati,, hehe

chow sin chi!!!
maassalaamah.


No comments:

Post a Comment