ruqyah bukan rogayah,, inspired by AL-KULIYYAH. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, October 28, 2011

ruqyah bukan rogayah,, inspired by AL-KULIYYAH.

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D


ari ni muja tgk al-KULIYYAH<< amat jarang sekali,, hanyala sebab malas nak tukr channel,, hehe

tapikan,, tajuk dye ari ni memang menarik


RUQYAH DARIPADA AL-QURAN


sincerely,

fes time dengar the word RUQYAH time tengok drama indon pasal pengajaran,, alaa drama yang main before al-kuliyyah tu,,

masa tu yang muja tau,, ruqyah ni cara pengubatan ISLAM..


biasanya ruqyah ni digunakan untuk sakit 'dalaman'

dirasuk setan direjam yang tak pernah nak berenti jelez tu,,,

dan seangkatan dengannya


kalau tengokkan cara ruqyah dijalankan,, msti rasa ruqyah=bomoh,,

SALAH

ruqyah ni cara pengubatan ISLAM, guna al-QURAN, bukan jampi yang tah pape,


muja memang mintak maaf sangat-sangat sebab boleh kongsi setakat ni je,,

takut nanti meleret hanya sebab nak panjangkan entry,, takleh camtu,,


ni soklan yang ditanya penonton:

time uzur syarie, ape pendinding yang boleh dibaca<< untuk perempuan sahaja, tq.


jawapan:

boleh berzikir,,, alhamdulillah, subhanallah, allahuakbara, laailaahaillallah,, dan sebagainya,,

ayat QURAN je yang takleh time uzur ni,, :D


chow!!

assalaam,,,,

No comments:

Post a Comment