sahabat lamaku,,, entry ini untukmu,,, < 3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, October 27, 2011

sahabat lamaku,,, entry ini untukmu,,, < 3

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D


ok,, ari ni tibe2 teringat kawan2 lama

kawan kat



  • almunir


  • sk seri ketereh


  • sk bukit jawa


  • sms tengku muhammad faris petra


  • universiti malaya,,,


  • sekarang kat ipg kampus kota bharu,,,

sahabat2ku, masihkah aku di ingatanmu,,, aku harap masih melekat bagaikan cicak kat dinding rumahku ini,, korang masih lagiku ingat,, walaupun hanyala ingat lupa lupa,, lupa ku kasi double sebab banyak yang lupa daripada yang ingat,, tapi janganla sedih,, korang ingatkanku? korang boleh tolong buatkan aku ingat semula bukan? sahabat perlu tolong-menolong? tidakkah begitu sahabatku?


sahabatku,, ape khabar semuanya? harap baik semua macam baru lepas minum air tongkat ali ataupun kacip fatimah,, harap semuanya masih bertenaga,, sihat sentosa,, kalau tak sihat.. bolehlah bertandang ke rumahku,, yelah,, di bawah rumahku ade klinik umiku yang dipenuhi ubat-ubatan,, umiku pasti gembira menerima kehadiranmu,, hik hik hik


sahabatku,, contactlah aku,, kat sidebar blog aku ni ade facebookku,,, twitterku,,, formspringku,, kalau ada blog follow la aku,, ti kite boleh contact2 semula,, wat reunion and cakap-cakap sampai pengsan,, ape katamu? setuju? sesungguhnya,, aku merinduimu,,, sorry sebab no fon tak leh bagi kat sini,, yela,, private cikitla wahai sahabatku,, kalau nak,, mesej kat facebook ku ok?,,


sahabatku,, kamu sumer kat mana sekarang,, aku kat institut pendidikan guru kampus kota bharu,, sedang berusaha keras seperti kayu jati kat kedai perabut untuk menjadi guru bahasa penjajah kite dlu,, bahasa Inggeris,, janganla marahku aku sebab ajar bahasa ini,, bahasa juga ilmu,, sangat penting supaya kite tau yang orang cakap2 sharian,, ia hanya sekadar bahasa,, aku masih warganegara MALAYSIAku yang tercinta,, jangan digusar sangat k,, chilla sahabatku,,


sahabatku,, janganla dimarah aku,, tapi,, tetap aku nak tanya,,, mmm,,,


KORANG DAH KAWIN KE BELOM???


No comments:

Post a Comment