sampai sekarang,, aku benci pmpuan tuut yang amik bf aku!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, October 24, 2011

sampai sekarang,, aku benci pmpuan tuut yang amik bf aku!!!

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D << title kemain,, smiley tetap smiley,, hehe

ok,, shoot!!
stret to the point
malam ni muja bukak fb and tengok gambar xbf muja ngan his current gf
tibe2 hati rasa terbakar,,
it is not that i still have that so-called feelings toward him.. NO!
but,, seeing the face of the woman who stole our toy..
who won't get angry???

tibe2 rase nak meletup,, alamak,,

so,, malam ni,, muja nak belaja:
  • terima kenyataan
  • memaafkan pencuri bekas buah hati
  • tau bezakan benda lepas and benda skarang and benda masa akan datang
ok,,
to that so-called wanita yang perampas<< saje kasi emo,, padahal muja ok je,, kih3
ko amik dye,, ko jaga dye elok2..
walaupun dye dah curang ngan aku n g kat ko
dye still kawan aku tau,,
kitorang dah ade agreement berzaman dahulu kala bahawa
'kalaupun kita putus, kita tetap kawan'
(pernah gak mula2 dulu remove dye kt fb,, tapi,, dah fren balik ok)

ko jangan main2kan dye
dah ko nak sangat amik la,, hehehe,,
aku tak kisah sangat pun,, honestly,, dye boring banyak,, hahaha!!!

kalaupun dye boring tahap ko boleh tido berdiri,,
ko jangan nak mandai sakitkan ati dye!!
ada paham?
satu lagi,,
jangan pulak sebab entry ni orang ingt aku still ade feeling2 ngan xbf aku tu k,,
seriously,,
tak banyak sangat pun kenangan yang akan wat aku terkenang2,,
(jumpe pun kurang 5x je,, n nak cakp kitorang pasangan??? still tak layak)

kuang3

tu jela nak tulis ari ni,,
daaa

ps-mukmin majuk seharian. aku nak majuk 2-harian,, kasi double,,
bluekk untuk dye ramai2!!!

2 comments:

  1. rasa sakit ati kan.. :) pnh jgk ada pngalaman mcm ni.. mula2 tu skt ati gak tp lma2 da ok n mndoakan kebahagian diorang je la.. :)

    ReplyDelete
  2. tak sakit ati pun sbnrnye,, kih3,, tapi tula,, hilang kawan tempat kongsi sume benda tu yang sedey,,

    ReplyDelete