song inspired : KISAH HATI by ALYAH - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, October 20, 2011

song inspired : KISAH HATI by ALYAH

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye u olz!!!
nak review lak pasal lagu nih,,
KISAH HATI,, by ALYAH
lagu ni khabarnya hot la jugak,,
sempat gak la naikkan nama alyah aka (also known as) lady gaga malaysia ni,,,

lagu ni best,,, dapat tonjolkan kehebatan vokal alyah,,

TAPI!
part yang ni,,,
'mungkin kita bersama
nanti di atas sana'

ape maksud part yang ni???
ape yang di atas?

otomatik kite agak syurga kan??
tapi kite manusia ni tau ke syurga tu dok kat mne??
betol ke kat atas? mungkin kat bawah, kanan, kiri,?? spe yang tau,,,
and,, boleh kite cakap MUNGKIN kite akan jumpe someone kat sana??

kita ni tak tau agi ape yang akan berlaku di alam seterusnya,,,
so,, nak tulis lirik pun,, biala yang dapat diterima akal,,
jangan sebab sedap didengar je,,
sebab lagu ni mempunyai pengaruh besar kat pendengar,,
renung2kanlah,, :D

ape2 pun,, lagu ni memang sedap,, enjoy listening!!

Lirik Kisah Hati – Alyah

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Chorus
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Ulang Chorus

Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Ulang Chorus

Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

SOURCE

hanya pendapat muja,, sebab blog ni muja yang punye,, jangan mara haaa,,,
happy blogging!! :D

No comments:

Post a Comment