song inspired : PUSPA by ST12 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, October 20, 2011

song inspired : PUSPA by ST12

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye u olllz!!!!!
now entry yang tak baik,, kalau tak nak jadi jahat,,

JANGAN BACA!!

hahahaha...
tak de la jahat sangat sebenarnya,, tapi entry song inspired ni..
inspired by lagu ni

PUSPA
(ari ni la aku baru tau maksudnya,, Putuskan Pacarmu)

tak baik kan lagu ni,,, hehe
tapi sebab lagu ni best muja dengar jugak alang2 telinga muja tak tuli lagi,, hik3
kadang2 terasa gak nak dedikasi lagu ni kat orang yang kite suke,, kan3??

JANGAN TAK NGAKU!!
hehe,, mesti ade gak sikit kan nak bagi orang yang kite suke tu,,
dengar lagu ni
hayati
n lakukan yang penyanyi lagu ni suruh,, iaitu,,

PUTUSKAN SAJA PACARMU!!!

hehe
tapi,, ingat,, tak baik tau,, tak syuke tak syuke
korang bayangkan kalau orang lain yang suruh spouse korang tu dengar lagu ni and ikut nasihat si penyanyi ni,,
ape korang rasa???

sahih dah panas membara hati tu kan,, so,, kalau dah dye tak suke,,
cari lain,, senang,
bukan dye sorang kumbang or bunga kat dunia ni,,
INGAT!!

enjoy the song!!!

PUSPA (putuskan saja pacarmu) by ST12

kau gadisku yang cantik
coba lihat aku disini
di sini ada aku yang sayang padamu
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
kau gadisku yang manis
coba dekat aku disini
di sini ada aku yang cinta padamu

* walau ku tahu bahwa dirimu
sudah ada yang punya
namun aku tunggu sampai kau mau

reff:
woo woo jangan jangan kau menolak cintaku
jangan jangan kau ragukan hatiku
ku kan selalu setia menunggu
untuk jadi pacarmu

woo woo jangan jangan kau tak terima cintaku
jangan jangan kau hiraukan pacarmu
putuskanlah saja pacarmu
lalu bilang I LOVE U padaku

repeat *
repeat reff [2x]

Source: http://liriklaguindonesia.net/s/st12/st12-puspa-putuskan-saja-pacarmu/#ixzz1bbtNZhs6

DAH CAKAP ENTRY NI TAK BAIK PUN NAK BACA JUGAK
KAN TAK PASAL2 DAH JADI JAHAT!! HAHAHA!!!
PS- JANGAN IKUT NASIHAT SI PENYANYI

No comments:

Post a Comment