tak berapa suke updated blogger interface. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, October 14, 2011

tak berapa suke updated blogger interface.


assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hari ni muja nak bagi pandangan pasal updated blogger interface,,,
ntah kenapa,,,
muja tak suke sangat benda ni,,
banyak masalah yang timbul,,
memang tak dinafikan dye lebey canggih and cantik,,,
tapi,,
  1. banyak tutorial yang gune blogger interface lama,, so,, kadang2 kedudukan tempat yang kite nak cari tu dye dah ubah,, susah la kite nak hias kite punyer blog,, urrgghh!!!
  2. banyak kali jugak time muja nak wat something.. contoh nye nak kasi blog kite boleh dibaca guna fon,, muja terpaksa back to old interface baru boleh buat.. what the...??
  3. yang latest,, bile muja click kat 'go to your post list', page yang keluar blank,, tk boleh tengok comment, stats, and sebagainya,, geraaamm!!!! bile guna yang lame ok je,,
  4. muja perasan juga benda ni lebey banyak kena click baru dapat yang kite nak berbanding yang lama
  5. nak tambah link banyak2 terus pun susah guna yang updated ni,, gambar je boleh,, setakat ni la...
tak tau la kalau muja je yang ada masalah ngan benda ni,,,
saja nak luah perasaan,, hehe

2 comments:

  1. belum guna yang baru lagi.. takut tak biasa.. hehe

    ReplyDelete
  2. tak payah la gune,, susah,, tapi memang tak dinafikan lagi canggih tau,, tapi,, muja ni je yang memang tak suke,, tapi nanti muja nak try lagi,, manelah tau lame2 biasa ngan benda tu,,:D

    ReplyDelete