terima kewujudan pendapat-pendapat berbeza - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, October 29, 2011

terima kewujudan pendapat-pendapat berbeza

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D


hye sumer!!!
lambat sikit muja online ari ni kalau ada orang pasan >aku suke bajet hot and femes,,,<
sakit kepala bulanan menyerang,, dok tengok-tengok laptop ni,, tetiba teringan pasal ayat ni
"pendapat kite berbeza. tiada sape yang salah"
>ayat clische time muja gaduh ngan kawan or berdebat<
tak betol ke?? bayangkan kite berdebat.. mestila kedua-dua pihak punye pendapat pun ade pro and kons dye... so,, trime jelah,, ape susah... tak prlu nak buktikan kite betul and dye salah,, diri sendiri pun kite tak tau betol ke tak,,bukti wujudnya pendapat berbeza yang tak tau betol atau salah.. wujudnya 4 mazhab berbeza dalam Islam,,, tol tak?
TAPI!!
jangan pulak gune alasan ni untuk menegakkan benang yang basah.. dah tau dah natang tu kucing tetap dikatakan itik,, ape hal??

No comments:

Post a Comment