tolong tolong tolong!!!!!!!!!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, October 13, 2011

tolong tolong tolong!!!!!!!!!!!!

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye3!!!
malam ni kan,,, 
rasa rindu kat hp lame berulang kmbali..
muja nak beli hp,, tapi nak model yang same..
colour yang sama (puteh merah)
yang sedih nye,, bile gi tanye kat kedai,,
orang tu cakap
' maaf la adey,,, fon itu tara jual anymore,, yang ni adala,, lagi canggih dey.. amik la yang ni,,'

eh penjual ni!
dah orang cakap nak yang tu,,

NAK YANG TU LA!!!!!!!!!

muja nak yang ni,, tak nak yang lain ok,,, kalau tak de,, tak tau bile la hp lampu suluh tu muja gune.

degil macam mukmin punye uncle!!

itu hari,, muja dah jumpe orang yang nak jual C510 ni yang baru,,
tapi product AP,, ok ke ek kalau beli yang ni,, yakni yang bukan zitron?
takut gak muja,,
senang dapat barah ke sebab effect barang tak ori,,
atau senang rosak ke,, rugi gak beratus ringgit
tak nak la muja
so,, sape2 yang ade tempat boleh dapat hp C510 zitron yang baru,,
kongsi la ngan muja kat sini k,,
 jangan la tipu2,,, sedey tau!
 tu je,, hehe

thank you for reading :D




2 comments:

  1. kita pun nak beli hp baru.. tapi nak yang bese2 punye je la.. hehe

    dah bosan pakai hp canggih macam ni :p

    ReplyDelete
  2. hp ni memorable.. sehari before muja gi Uni Malaya muja beli,, sebulan lebey lepas tu ilang kena curi,, salah muja gak,, lalai,, pastu gune hp yang boleh baling2 tu sampai skarang,,, sebab tak berkenan ngan yang lain,, :'(

    ReplyDelete