nape muja suke totally spies yang memang terbaik?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, October 23, 2011

nape muja suke totally spies yang memang terbaik??

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hee,,, review aku pasal totally spies lak kali ni *tak de benda lain ke muja??

blog muja, muja punye suke

ok,, npe muja suke saaaaaaaangat totally spies ni??

  • citer ni tentang 3 remaja, CLOVER, ALEX and SAM, and memang sesuai untuk remaja cam muja ni,,, hehe,, (bukan cam dora the explorer yang untuk adik2 muja tengok tuu) dorang remaja yang aktif, lasak, memang sesuai la untuk remaja ni tonton... kalau bagi ultraman,, tak de masa den nak nengok.. buat tinggi bil letrik je la,,, :D
doran punye outfits yang tersangat coooooolzzzzzzzzzzz,,,,, :D
  • sebab dorang tersaaaaaaaaangatla cute terutamanya time sebelum misi dorang berjalan.. see the pictures of them and you will be amazed and bewithched! heee,,, hiperbola la pulak,, never mind,,, yang penting, orang yang menjadi pelukis dorang ni memang hebat.. (nape la muja tak pandai melukis,, T_T)

ni time dorang on mission... i love their suits and their colours!!! SO COOOOLZZ...

  • dorang ni fesyenista.. outfits dorang memang saaangat coolzz!!! sekali lagi kredit to the artist who draws them,, he,,, yelah,, dorang ni suka shopping!!! tempat dorang paling sayang dalam dunia adalah shopping malls,, tadi pun dorang ade mission menyelamatkan shopping mallz,, alahai sweet nye,, kih3
totally spies yang hot and gorgeous!!!!!!
  • citer ni ade nilai moral yang tinggi jugak,, dorang berjuang atas nama kebaikan dan keamanan.. semangat setiakawan dorang pun memang teguh seteguh pyramid kat egypt.. kalau salah sorang dalam masalah,, dorang mesti tolong,,, dorang tak dok saje2 and tengok je,, cam sesetengah antara kite ni,, opps!!! ade yang terasa ke?

dorang bukan sebarangan ajen perisik tau,, dorang ni belaja kat academy lagi,, kelaaas gtu,, <3
  • citer ni sangat canggih,,, kreatif gler ar orang yang reka diorang punye gadgets,, tiap2 kali ada new mission,, dorang dapat gadget baru,, sapa mau angkat ketiak,, busuuukkk!!! hehe,, muja pun rasa cam nak beli kat kb mall kalau ade jual,, masalahnya,, ADE KE???
see the old man? tu la jerry,, ketua dorang,, sangat hensem dengan kepala botaknya!!

thats all,, happy blogging!!! :)

3 comments:

  1. sgt la menyukai drama ini. SUKA SANGAT2. dah siap likes fanpage kat facebook ok. lihat, betapa excitednye sy bila tgk pasal totally spies. die mcm version katun utk charlie angels la kan.

    ReplyDelete