tq kak imah,,, muja terharu amat,,, :') - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, October 13, 2011

tq kak imah,,, muja terharu amat,,, :')

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye3!!!
ari ni muja nak ucap time kasih banyk2 kat kak imah
sebab sudi wat entry pasal blog muja yang ntah pape ni,,
nak bace entry tu klik sini k,,
memang terharu amat
tq kak imah,,
first time ni orang wat entry pasal blog merapu meraban muja ni,,
jom view blog kak imah,, cute amat!!!
muja pun suke gak view blog anak sabah ni,,,
click sini k.. happy blogging sume!!! :D
hehe



ari ni first time blaja cara nak print screen smata-mata nak wat entry ni,, 
hehe,, so,, ni print screen muja yang pertama,, 
sangat hepy and excited,,,!!!
:D

9 comments:

  1. bestkan bila ade orang review blog kita :)

    ReplyDelete
  2. best sangat2!!! rasa cam femes semacam,, padahalnye,, tk de orang kenal pun,, hehe

    ReplyDelete
  3. alalal..terharunya dapat review balik blog buruk akk dari dik muja nie..hehehe tq so much sis ^_^

    ReplyDelete
  4. muja tq 4 ur nasihat..tapi cam ne nak buang energy saving tu?

    ReplyDelete
  5. itu muja tak tau,, energy saving tu bukan ke anda yang masukkan? heee... sory tak tau gk tuh,,

    ReplyDelete
  6. hye BIQA @ bika,, hehe,, lawak bace,, hehe

    ReplyDelete