unknown device from kl logged into your facebook. grrrr!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, October 10, 2011

unknown device from kl logged into your facebook. grrrr!!!!

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

aku marah ni aku marah
aku nak menyumpah seranah takut dosa
bongok boleh tak nak cakap???

HEY HACKER!!!
ko ni tak de keje ke nak logged into fb orang lain???
tak malu ke???
 ke ko ni tak reti nak create facebook account sendiri
amboi,, kuno sangat ko kalau camtu

ngok ngek la ko!!!!
nasihat aku untuk ko hacker..
ko tak payah nak hack orang lain pnyer la,, tk de pekdah sssssikit pun,,
kan dah banyk s aku tuuu

kalau dah tak reti nak wat account sendiri,, 
meh aku ajar,,, ngok ngek!!!

tapi terima kasih la ko tak wat ape2 yang memalukan aku
tapi aku tak halalkan ok???

dah2 la tuh,, ko nak check ape je pun,,
tak de yang menarik pun,,,
ok,, insaf la yer..

kalau ko jadi aku pun mesti ko marah kan
dah banyak kali kot aku tukar password sebab ko
sekarang dah malas dah,,,

INSAF!!!

2 comments: